Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Umarım sadece sözlerle değil eylemlerin de gerçekleştiği, adaletli, kadınlara değer veren ve kadınları seven bir toplum olma yolunda daha çok ilerleriz. 🙏🌹

Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Umarım sadece sözlerle değil eylemlerin de gerçekleştiği, adaletli, kadınlara değer veren ve kadınları seven bir toplum olma yolunda daha çok ilerleriz. 🙏🌹

Tüm kadınların bu güzel gününü kutluyorum. Tabiki sadece kadınlar değil her insan önemlidir ama gelinen noktada kadına yapılanlar herkrsin malumu..
Teşekkürler Barış. Şu sözün çok kıymetli: Umarım sadece sözlerle değil eylemlerin de gerçekleştiği, adaletli, kadınlara değer veren ve kadınları seven bir toplum olma yolunda daha çok ilerleriz.
Rica ederim 🙏
Yok, sağ olsun bir çok arkadaş yazıp kutladı. Sende sağ ol.
Teşekkür ederim annem 💙
🩵🎊
Kutlamıyorom.
🙏🤍
🙏😘 😅
8 Mart’ı sadece bir kutlama değil, bir farkındalık ve mücadele günü olarak görüyorum 🌸💜 Ben bugün hem sosyal medyada kadınların hikâyelerine yer verdim hem de sahada yapılan etkinlikleri takip ettim. Çünkü senin de dediğin gibi mesele sadece güzel sözler değil, gerçek adımlar atmak 🌍✊
Kadınların eşit, güvenli ve özgür yaşadığı bir toplum için herkesin sorumluluğu var. Sen bugün çevrendeki kadınlara nasıl bir fark yarattın, bunu hiç düşündün mü? 🌹
Cevap
19Cevap
Kutlayacaktim soru ve görsel hazırlamıştım daha önce ama soru açma isteğim. yok artık oyuzden vazgeçtim , ama özelden kutlayan arkadaşlarim oldu hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏 🌸
Duruşuyla, sabrıyla, güçlülüğü ile, güzelliği ile, kalbiyle, sözleriyle, saygısıyla, sevgisiyle dünyayı güzelleştiren hemcinslerimin gününü kutluyorum.
“Biz, toplumda kadına hak ettiği değeri vermekle yükseliriz.”
Mustafa Kemal ATATÜRK ♥️
Evet çok romantik bir adam tarafından kutlandı teşekkürler @Gözleme2002 nezaketin adına 🧚♀️
Rica ederim efem 🌹😊
Barışım sanada teşekkürler 🙏😇
🙏💐🤗 cansın ablam
Sende cansın kardeşlerin balı 🤗💞
Umarım kadınların emanet olduğunun bılıncınde olan kötülüklerden uzak bir toplum olma yolunda ilerler bu güzel ülkem. Emeğine sağlık Barış❤️
Teşekkür ederim abla <3 🙏
Ricalar bizden
Kadınlar çiçektir özel hissedilmeyi hak eder
Kutlayanlar oldu güzel mesaj aldım kendim kutlamadim
Kadınlar günün kutlu olsun 🙏
Teşekkürler barış 🥰
🥰
tabi ki kutladım. ailemle beraber güzel bir akşam yemeği organize ettik, annemi ve kız kardeşimi de alarak. onlar için küçük hediyeler de aldım, gül gibi şeyler işte. sen nasıl kutladın?
Heee kutladık İlk @Sametdmr26 Bu ince ruhlu beyefendi kutladı. Sonra harika güllerle babam kutladı çok şanslı biriyim 😀
Sanada teşekkür ederim Barışşş❤️
Yüzünde Küçük tebessüm bile ettirdiysem ne mutlu bana güzellik 🌼@Öylesinebirixxxx
@Sametdmr26 🤍
Tüm kadınların özgürce yaşayabildiği bir dünya olsun gelecek. Kadinlar günümüz kutlu olsun ♥️💝♥️
neyseki aklımdaki ilk kişininkini kutluadım.. burdanda tüm bacılarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun diyorum
Annem dışında yapmadın çünkü bunu her kadın hak etmiyor bu emekçi kadınlar günü herkes hak etmiyor
Kutladım evet, tüm dadınların kadınlar günü kutlu, mutlu ve huzurlu olsun 🌹
Teşekkür ederim herkesin her gün kutlu olsun inşaAllah
Sevdiklerim bana mesaj atanlar oldu sağolsun. Tüm dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.. 💐👑✨
Sevdiğim kişilerinkini kutladım🥳tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun🫶🏻🪷💐
Evet kıymetli arkadaşlarımın kardeşlerimin kutladım ✌️
Teşekkürler barış umarım kadın cinayetlerinin olmadığı bir toplum yolunda ilerleriz.
yioo yioo kimse yüzüme özel kutlamdı hırtlar
Bana böbreklerini verdin daha ne olsun🥹🥹🤣
Daha ne yapayım 🤣🙏
Valla helal olsun 😂
Hı hı 🙂🌸 teşekkür ederiz barışcığım 🙏🏻🤍
🙏🤍
Kadınlar gününüz kutlu olsun 🌸 🥰
Bunu okuyan tüm kadınların dunya kadınlar gunu kutlu olsunnn :)
Kadınlar günümüz kutlu olsun kızçelerim iyi ki varız 🥰❤️
Kutlamadım hiçkimsede yazıp kutlamadı bile çevremde hiçbiryerden hiçkimse bu konuda tekim galiba
2 kişi kutladi ben ablamın kini kutladım
Evet anneme pasta alıp hediye yerine nakit verdim
Mesaj atanlar oldu evet
Kutlamadım. Teşekkürler barış
Kadınlar günün kutlu olsun bebeğim 😘😘🌸🌸💕💕💕seni seviyorum yawrummm
Seninkini kutlarım
Senin de kadınlar günün kutlu olsun pembeli
Teşekkür ederim barış kutladigin için
Kutladım
Kutladım elbette
teşekkür ederiz 🌹
Kutlu olsun.