Şimdi eşimin ailesi benimle çok uğraşıyor bunu eşime anlatıyorum yaptıklarını anlattıkça onların tarafına gidiyor sinsi kardeşi de abisini kendi tarafına çekmeye çalışıyor
3 ay
Cevap
3Cevap
Yanliş yapıyorsun sen onun ailesinin hatalarını yanlışlarını söyledikçe o tam tersini yapar
Ne yapmaliyim peki
Bana sorarsan göstermelik oyununu güzel oyna onun ailesine yakın davran sen ne kadar yakın oldukça onlar senle zıtlaşır canım bu arada sadece eşinin yanında eşinin gördüğü yerde yakın ol iyi ol onun haricinde normal kendin gibi ol
Nasil yakin olayim
Eşinin yanında onları çaya davet et yemeğe davet et
Bugun kavga ettik
Ne için kavga ettiniz ki
Sabahtan beri benle ugrasiyo catlak
Derdi neyki orucumu bahane ediyor
Kasintisi var iste
Yok bide demezi senin em buyul destekcinim
Ufaktan ufaktan incitmeden acıtarak kaşımalısın hak edşyor
Nasil iste
Böylemi destek oluyor ömrünü çütüterek mi insan eşine destek olurken onu mutlu ederek destek olur
Onun zaafları illaki vardır ani sinir edecek şeyler ama senin bilip onun bilmediği şeyler bunları kullan
Yok kız kardeşi diyor
Ha anladım onun demesi senin güvenini kazanmak guya
Kavga ederken bunu söylüyor bana
Yüzüne söyle sen destek değil düşmanlık yapıyorsun bana diye
Bende dedim ki belli oluyo destekçi oldugun
Kibar davranmışsın biraz sert davran bencil ol kendini düşün ve birazda duygu sömürüsü yaparak yüklen yanş deki benim destekçim Allâh başka kimsem yok eşim dostum akrabam yok arkam yok bu yüzden de üzerime bu kadar geliyorsunuz yalnız oldugum icin geliyonuz destek destek diyip hep üzülen beb oluyor gibi
Nasil duygu sömürüsü yapayim
Yani hayatta yalnız kalmışsın da bunlar o yüzden daha fazla üzerine geliyor gibi duygu sömürüsü yap üstü kapalı da yaşamasam bundan iyi gibi korku ver
Nasil iste bana akıl ver
Canım diyorumya kimsenin sana destek olmayıp yalnız bıtaktıgı şeklinde
Oyle mi boşanmak mi lazim
Hemen boşanmak düşünme ama bunu ima et mesela yartışma esnasında bekar kadın gibi yalnızım zaten evli olmamım bi anlamı da yok gibi
Tkp et özelde konuşalım
Eşim de inadına yapiyo gibime geliyo
Evet ailesine karsı sana inat yapıyor gibi
Neden sence
Abla anlatamazsin bende evliydim bosandim kurtuldum deli ediyodu ablasiyla annesi
E sende sinsi ol köpeğe vurmicaksin köpeği korkutcaksin iblis gibi çök tepelerine yapmasan da yaptı derler zaten yap da o zaman yaptı desinler bari illallah etsinler ama eşini kendi tarafına cek
Nasil peki kendime cekecegim
Kocana cilveli ol huyuna git yanında ailesine iyi davran çok sesin çıkmasın kocan yokken onlara haddini bildir
Nasıl huyuna gideyim herşeyine he he mi demem lazım bide ailesiyle kavga etsem tam aradıkları
İğrenç bir durum
Nasil yani
Erkeğin ailesini savunması ve haksız yere
Ne yapmaliyim peki
Diyecek bir şey bulamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum insanın içini çok yoruyor 🌿 Eşinin seni anlamadığını hissetmek yalnızlık duygusunu artırır. Sen burada haksızlığa uğradığını düşünürken onun ailesini koruma refleksi devreye giriyor olabilir. Bunu anlatırken suçlayıcı olmadan kendi duygunu paylaşman çok önemli. “Beni savunmadığında kendimi değersiz hissediyorum” demen daha etkili olur 💔🤍 Kardeş meselesinde rekabete girme. Eşinle arandaki bağı güçlendirmeye odaklan. Evlilikte denge kurmak zaman ister 🌸 Sabırlı ama net olman kıymetli.