Akşam üstü uzandığım yerde uyuya kalmıştım uyanınca elimde böyle kına gördüm kına kokusu da var ardından o akşamın gecesi uyuyunca rüyamda fena bi yağmur gördüm elektrikler kesilmiş ve ben balkona çıkıp baktığımda ay her yeri aydınlatıyordu ertesi gün yatsı namazını kılarken yağmur başladı rüzgar falan ve elektrik kesildi namazım bitince kalkıp dışarı baktım ve rüyamdakiyle aynı şekilde ay her yeri aydınlatıyordu rüyamın aynı halini gerçekte yaşadım ardından kötü kötü rüyalar görmeye başladım hep böyle ya fırtına ya saldırır gibi bi süre dua falan okudum ardından rüyalar falan kesildi ama bu kadar şeyin üst üste gelmesini aklım almıyor bunun anlamı ne?
Alerji falan dediler gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı
Bende aynı rüyayı defalarca görüyordum. En son gördüğüm gerçek gibiydi. Uykudan uyandım. Lavaboya gittim elimi yüzümü yıkarken görmüştüm. İnanmayan çok kişi var gerçekten kına kokuyordu
Bunun anlamı seni isaretlediler. Maneviyatıni guclendirdigin ibadetlerine devam ettiğin zamanda olmuştur zaten. O yüzden korkulacak bisey yok
Yerde kına dökülmüş olabilir, genelde toplumda buna şeytan kına yakmış diye konuşulur ama bi çesit mantar aslında , Tıpta bu koyu renkli izlere tinea nigra, bu hastalığaysa fayohipomikoz adı veriliyor.
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır evde bile kına yoktu ve kına kokuyordu 2 gün içinde yavaş yavaş kayboldu