Şehirden uzaklaşıp huzurlu bir dağ evine çekilmişsem, taze sabahlarda yürüyüş yapmak isterim, sonra öğlene doğru acıkınca birşeyler yemek, tek kişiysem kitap okumak, iki kişiysek film izlemek. Anda kalmak, anı yaşamak. Ve varsa elini tutmak istediğiniz, elini tutup, gözüne bakmak ve o anı hapsetmek isterim zihnime. Romantik miyim neyim şu aralar. Bilmiyorum mevsimsel herhal.
Off road yapacaz bir hafta sonu. Arabalarda buz dolabı bile var. Kamp çadırı da var, kısaca hayatı yaşayıp geleceğiz. Sıkıntı şu ki hangi hafta sonu yapacağız daha belli değil.
Kafana göre kamp yapmıyorsun zaten burada. Kamp için ayrılmış alanlarda çadırı kurup uyuyorsun. Ama en güzeli arabada buz dolabı olması. Üstünde güneş paneli ile bağlı olduğu için sürekli çalışıyor, içinde her şey buz gibi oluyor
Bende 3 tane araba var, arabalardan birisi 10 saniyede 200 yapıyor ama basamıyorum awk. 155 km üzeri hızda yakalanmak direk 1 yıl ehliyet kaybı üstüne bir de 6 ay hapse girme riski, mahkemeye falan çıkıp anlatıyorsun niye hız yaptığını 😂. Bir kaç kez yüksek hız yaptım o da 15 saniyeliğine falan
Dağda ormanda yaşayanlar karşılaşıyor öyle şeylerle. Şehirde olmaz. Kertenkele falan oluyor, onlarda normal. Tavşan görme ihtimalin örümcek görme ihtimalinden daha yüksek
Kadın ücra bir yerde yaşıyordur, ya da yakında ormanlık alan vardır. Ben daha Avustralya’da doğada, sokakta, evde yılanla karşılaşmadım. Yılan zaten gürültünün olduğu yerden kaçan bir hayvan
Karıştırdım, ama ölümcül değiller onlar. Kara yılanın zehri ölümcül, müdahale olmazsa 24 saatte mefta. Ama şöyle bir şey var Avustralya’da yılan ısırmasından ölüm oranı acayip düşük, senede 1 2 kişi anca.
Kupid hafta sonuna böyle bir dağ evinde başlamak kulağa harika geliyor 🌲✨ Cuma akşamı güzel bir sofrayla açılış yapardık, müzik açar biraz sohbet edip haftanın yükünü atardık 🍷🎶 Sabah erkenden doğa yürüyüşüne çıkıp tertemiz havayı içimize çekerdik. Sonra kahve eşliğinde uzun uzun hayallerden konuşurduk ☕🌄 Akşam da ateş yakıp yıldızları izlemek var ya, insanın ruhunu dinlendirir 🔥🌌 Plan çalınacak kadar güzel oldu bence 😈😊