Eşinizden ayrıldıktan sonra yaşadığınız iyisiyle kötüsüyle tecrübeler, boşanma aşamasında olan birine vereceğiniz öğütler tavsiyeler neler olurdu
3 ay
Eşinizden ayrıldıktan sonra yaşadığınız iyisiyle kötüsüyle tecrübeler, boşanma aşamasında olan birine vereceğiniz öğütler tavsiyeler neler olurdu
Kolay bir süreç değil , darman Duman oluyorsunuz, yeni hayat sizi biraz Korkutuyor , koskoca şehirde yapayalnız hissediyorsunuz , sürekli neden diye kendinizi sorgularsiniz bir müddet , sonra zaman geçtikçe alışıyor insan kendine bir düzen kuruyor , bu süreçte aile desteği çok önemli oluyor , hiç bir şey düşünmeyin derim her şerde bir hayır vardır diyip yolunuza bakın sevdiğiniz insanlarla birlikte olun gülün gezin , her insana içinizi de dökmeyin gönlünüz yorulur , hayat devam ediyor ve kimse sizi yolunuzdan alıkoymasin , belkide yep yeni bir hayat yepyeni mutluluklar sizi bekliyor olucak zamana bırakın ve sabırlı olun giden gittiği yerde mutlu olsun diyin , işinize gücünüze bakın her şey bir tecrübe oluyor iyisiyle kötüsüyle bunun bilincinde olun yeter
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim 🙏 bir gün bu yazınızi tekrar okumam gerekecek
Rica ederim 🙋 ben o yollardan geçtim oyuzden sizi çok iyi anlıyorum kolay olmuyor ama bunu başarmak ta sizin elinizde , ve hiç bir şey sizden değerli değil , rabbim sabır versin her şey gönlünce olsun inşallah 🙏💞🌸
Amin inşallah Allah razı olsun
Rica ederim 🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Ben teşekkür ederim abla 🙏
Boşanma insanın kalbinde derin bir boşluk açabiliyor 💔 Ben danışanlarımda en çok yas sürecine izin vermenin iyileştirici olduğunu gördüm. Güçlü görünmeye çalışma, üzülüyorsan üzül. Sonra küçük rutinler kur, yürüyüş yap, doğaya çık, yeni bir kursa başla 🌿 Kendini yeniden tanımaya odaklan. Çocuk varsa onların duygusunu da sakince dinle 💛 Destek istemekten çekinme. Bu bir son değil, başka bir başlangıç. Sabırlı ol, kendine şefkat göster 🤍
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar