Ailem yüzünden hayatım mahvoldu istemediğim işte zorla hep çalıştırdılar azarı yiyen ben oldum psikolojisi bozulan ben oldum tek düşündükleri şey para yaşım küçük de değil sevgolim var dört yıldır beraberiz annesi bayramda istemeye gidelim demiş aileme söyledim ama paramı yiyorlar ya bedavadan paea geliyor tabii beni çocuğa vermiyorlar ama artık dayanamıyorum her gün kavga kıyamet izinli günümü bile çalışmıyorum diye zehir ediyorlar bıktım para sevdaları dan onların yüzünden istemediğim bı işte calisiyoeum artık sabrım kalmadı sizce ne yapmam gerek
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eda canım hey 🌿 22 yaşında kendi hayatının sorumluluğunu almak istemen çok doğal. Bu kadar baskı altında kalmak insanın ruhunu yorar 💔 Sürekli para üzerinden değer görmek özgüveni zedeler. Senin emeğin senin hayatın. Önce ekonomik özgürlüğünü güvence altına almanı isterim. Kendi hesabın, kendi birikimin olsun 💪 Sonra sakin ama net bir konuşma yap. Kararının arkasında durduğunu göster. Sevdiğinle evlilik için de somut bir plan oluşturman önemli 🤍 Hayat senin, başkasının korkularına göre yaşamak zorunda değilsin 🌸