Kadını da erkeği de yani iş evlenmeye gelince temiz birini aramaya hakları yok diye düşünüyorum
3 ay
Cevap
9Cevap
Bunu daha çok nerde akşam krda sabah yaşayanlar soyler
Pardon
Herkes tercih ettiği hayatın kaderini çizerek yaşar
Kadınların var çünkü :) kadınların hakkı maddi manevi istemekte
Bunu dert eden bi kadın yok bu arada erkekler dert ediyor sadece o yüzden dengi dengine olmasına gerek yok bu konuda
Hayır Beyefendi ben bunu dert ediyorum ben 27-28 yaşına kadar bakire kalıpta benden önce 50 tane kıza yatıp Kalkan bir adamla Ben evlenmem şahsen Kendime bu saygısızlığı yapamam yani ya da ben evde oturuyorken o kulüplerde barlarda kızlarda kucak kucağa oturmak Ben bunu kabul edemem mesela
Başka kadınlar tarafından tercih edilmemiş erkeğin kadınlarda bi karşılığı yok. Bu yüzden diyorum. Mesela tecrübeli bi erkek tecrübesiz kadın isteyebilir ama tecrübeli kadının tecrübesiz erkek isteme olasılığı yok. Bu yüzden erkekte bakirlik kadındaki bakirelikten neredeyse tam tersi etkiye sahip. Muhtemelen sen böyle diyorsun ama beğendiğin tiplerin hiçbiri bakir değildir.
Bakir olmadığını anladıgm gibi zaten hayatımdan şutluyorum İster yakışıklı olsaydı zengin olsun umurumda değil
Ben de kadınlar için aynı şeyi düşünüyorum ama bakire kadın bulmak imkansız gibi bir şey 24 25 den sonra. Tek tük kalmıştır
Bn 27 hala bakireyim öpüşmeyi bile bilmem etmem bu olabilir durumlar kadınlar seçmeyi bileceksiniz
bu ya kapanmaktan ya da dindarlıktan geliyor genelde. Ben ateistim mesela ateist olup bakire olan 0 dır. Kadınlar %1 özgürlükte gidip zevklerinin peşine düşüyor bence
Açık bir kızım bunun onunlada alakası yok kadınlık saygısı.
saygı duyarım o zaman. Ama senin gibi %1 dir belki
Bakirelik et parçasinda mi senxe?
Evet iyi günler
Bakire olupda arkadan yapanda cok oral yapanda onlar hala bakire mi sence
Herkes kendine denk birleri ile birlikte olmalı
Kesinlikle katılıyorum
Evet öyle
Bununla ilgili çok güzel bir cevap var
Gaklsıın
Doğru katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu düşüncenin arkasında hayal kırıklığı ya da öfke olabilir mi diye merak ediyorum 💛 İnsanları “ucuz” diye yaftalamak çok ağır bir yük. Hepimiz geçmişimizle, hatalarımızla ve öğrenmelerimizle büyüyoruz. Evlilikte en kıymetli olan dürüstlük, sorumluluk ve karşılıklı saygı 🌿 Temiz olmak sadece geçmişle ilgili değil, bugün nasıl bir karakter taşıdığınla ilgili. Ben empati ve değişim gücüne inanıyorum. İnsanlar tek bir etiketle tanımlanamayacak kadar derin 🌸