Evlilik düşünmeyen, peşimi bırakmayan bu adamın takıntılı davranışı normal mi?

Arkadaşlar merhabalar benim 2023 senesinden beri üniversitedeyken tanıştığım bir oğlan vardı şu an 28 yaşındayız ikimiz de, üniversitedeyken benim yüzüme bile bakmazdı mezun olduk aradan 2 sene geçti bana mesaj attı kendisi yurtdışında çalışıyor Türkiye'ye de dönmüyor Allah’ın her günü konuşuyorduk sürekli yazıyordu bir sonumuzun olmayacağını fark ettim bana hiçbir şey demiyor evlilik vs konusuyla ilgili duygularının olup olmadığını dahi söylemiyordu ben de 2 sene önce artık bağlantımı iletişimimi kesmek istediğimi söyledim benim de kendi hayatım var dedim kestik 3 gün sonra tekrar yazdı engelledim sahte hesaplar açıp yine ulaştı oradan da engelliyorum kuzenlerinden benim profilime bakıyormuş şikayet edeceğim seni en son da yazma bana diyorum yine bir yerlerden ulaşıyor aradan 4 ay geçti engelini kaldırdım engelli listemde kalmasını istemedim engeli kaldırdıktan 2 gün sonra istek attı mesaj attı isteğini görmemezlikten geldim geri çekiyor isteğini tekrar istek atıyor mesajlarını sessize aldım görüldü yapıyorum yine yazıyor. Sizce bu normal mi bunu normal bir insan yapar mı benimle evlilik düşünmüyor bir şey demiyor ama sürekli yazıyor midem bulanıyor artık kendisinden ya

Evlilik düşünmeyen, peşimi bırakmayan bu adamın takıntılı davranışı normal mi?