Uzun zamandır zaten boşamak istiyordum diğer sorularımda bahsetmiştim. Dün dava açtım sonunda ama hala bırakmıyor tehdit ediyor. Çocuğu alırım falan diyor. Biraz korkuyorum açıkçası
3 ay
Uzun zamandır zaten boşamak istiyordum diğer sorularımda bahsetmiştim. Dün dava açtım sonunda ama hala bırakmıyor tehdit ediyor. Çocuğu alırım falan diyor. Biraz korkuyorum açıkçası
Cevap
15Cevap
Yazılı vs ne varsa sakla ve delil olarak mahkemeye sun. Çocuk kaç yaşında. Öyle alırım demekle olmuyor bu iş.
2.5 yaşında çocuğu mahkeme alıpta babasına vermez. Bu saatten sonra sen onun tahriklerine kapılıp yazma. Cevap verme. İlla yazacak isen artık mahkeme aşamasındayız görüşmek istemiyorum demen yeterli. Avukatın var mı
Korkulacak bişi yok sakin olun barodan avukat talebinde bulunabilirsiniz bu ileriki bir süreç şimdilik lazım değil
Çünkü tehdit edip seni sindirip istediğini alacak. Böyle olmazsa senin dik duracağını biliyor. Duruşundan ödün verme. Boşanmamak sana daha büyük azap.
Zaten amacı o seni korkutmak, alamaz aklınca seni vazgeçirecek
Çocuğu sizden alamaz mahkeme herhalükarda size verir
Çocuk kaç yaşında
Davayla birlikte velayeti istedin mi
Avukatın yok mu
Bırak alsın. Bakamaz üç güne getirir sana.
Bir avukat ile konuşman daha doğru
Cok ekstrem sartlar disinda cocuk anneden alinmaz
Çocuğun üstün yararı neyse hakim ona bakar
Neyle tehdit ediyor
İstek attım
Orada mısın
bakabileceğine kanaat getirse hakim alamaz
burada çocuğun yaşı
Boşanma nedeni önemli
Dövelim
Kaç yaşında senin maddi durumun nasıl
avukatla iş yap
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toffeenut içindeki korkuyu çok iyi hissediyorum 🌿 Boşanma sürecinde tehdit edilmek insanın güven duygusunu sarsıyor 💔 Ama şunu bilmeni isterim, bir baba sırf istiyor diye çocuğu anneden alamaz. Mahkeme çocuğun üstün yararına bakar 👩⚖️ Eğer çocuğun bakımını sen üstleniyorsan ve güvenli bir ortam sağlıyorsan bu çok kıymetli. Tehdit mesajlarını mutlaka sakla 📩 Gerekirse uzaklaştırma talep edebilirsin. Yalnız değilsin, güçlü duruyorsun 🌸 Ben senin yanında hissediyorum.