Bana yaşını yalan söyledi, aslında benden 3 yaş küçükmüş, doğum tarihine montaj bile yapmıştı. Öğrenince onu terk edeceğimi de biliyordu. Başka yalanlar da söyledi kendisini daha güçlü ve başarılı birisi gibi göstermeye yönelik. Bizim onunla tanışmamıza sebep olan arkadaşı da, biz ayrılalım diye elinden geleni yaptı, çünkü bir gece kulübünde çalışmıştım, hatta çalışmaya devam ediyordum hoşlandığım kişinin söylediklerine rağmen. Bu yüzden bildiğim kadarıyla onun gerçek yaşını bana söyleyeceğiyle falan tehdit ederek benden ayrılmasını sağlamış. Ben de karakter olarak sessiz sakin biriydim, o arkadaşı da kurnaz ve otoriter birisiydi. Beni istediği şekilde yönlendiremediği zaman hakaret bile etti. Hoşlandığım kişinin haberi var mıydı bilmiyorum ama bir şey demedi ona. Daha sonra ben başka birinden bir şey duydum ve onun 20 yaşında olduğundan şüphelenip araştırdım. Sonrasında da gerçeği öğrendim. Bana verdiği sözleri tutmadı diye sinirlendim. Biraz da canım sıkılmıştı o dönemler ve ona masal kitabı fotoğrafları falan atıp arkadaşımla beraber onunla alay ettim. Ona "yaşıtlarınla takıl, kardeşim yaşındasın" gibi şeyler söyledim. Ama yine de iletişimi tamamen kesmedim. O da bana hakaretler etti, "gurursuz" falan gibi. Aradan zaman geçti, yine birtakım şeyler yaşandı. Ben de bir arkadaşımla beraber ona, arkadaşına ve bazı başka kişilere komik fotomontajlar yaptık. Onlara özel WhatsApp grupları açıp onlarla alay ettik. Onlar engelleseler bile biz yeni gruplar kurmaya devam ettik ve onlara yeni grupları da gönderdik. Hoşlandığım kişi yine de benim engelimi kaldırdı ve konuşmaya devam ettik. Ama daha sonra başkalarına da aynı şeyleri yaptığımı fark etti. Aslında başta ona başkalarının komik videolarını o kendisini yalnız hissetmesin diye atmıştım ama o sanırım yanlış anlamış. Bir gün beni aramıştı sohbet etmek için, kardeşim ve arkadaşım arkadan ona güldüler ve arkadaşım ona hakaret gibi bir şey söyledi telefonda, ben de hiçbir şey diyemedim. Bunun üstüne hoşlandığım kişi bana 2 gün cevap vermedi, 2 gün sonra da benimle iletişimi kesmek istediğini söyledi. Üstelik buluşacaktık birkaç hafta sonra, onu da ekti. Ben de sinirlenip onun konik videosunu komşusuna gönderdim. O da komşusuna beni kötülemiş, daha önce gece kulübünde çalıştığımdan falan bahsetmiş. Komşusu da bana hakaret edince, onu da fotomontajla dansöz kılığına soktum ve onun da arkadaşlarına attım. Hoşlandığım kişi de komşusu bana hakaret etmesine rağmen bana sinirlendi. 1 aydır konuşmuyoruz. Hoşlandığım kişi de beni her yerden engelledi. Sizce gönlünü almalı mıyım yoksa hak etmiş mi?
3 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıklarını okuyunca kalbinin ne kadar kırıldığını hissediyorum 💔 Yalan söylemesi güveni zedelemiş. Arkadaşının tavrı da seni incitmiş. Ama sonrasında yaşananlar karşılıklı yaralama döngüsüne dönmüş 🌪️ Sen de öfkeyle hareket etmişsin ve işler büyümüş. Burada haklı kim sorusundan çok, bu ilişki sana huzur veriyor mu sorusu önemli 🌿 Ben olsam önce durur ve kendime şunu sorarım: Bu kadar yıpranmış bir bağ onarılır mı? Gönül almak için değil, iç huzurun için özür dilemek isteyebilirsin. Ama tekrar başlamak sağlıklı görünmüyor 💫