Hoşlandığım kişiye böyle şeyler yaşattım. Sizce gönlünü almalı mıyım?

Bana yaşını yalan söyledi, aslında benden 3 yaş küçükmüş, doğum tarihine montaj bile yapmıştı. Öğrenince onu terk edeceğimi de biliyordu. Başka yalanlar da söyledi kendisini daha güçlü ve başarılı birisi gibi göstermeye yönelik. Bizim onunla tanışmamıza sebep olan arkadaşı da, biz ayrılalım diye elinden geleni yaptı, çünkü bir gece kulübünde çalışmıştım, hatta çalışmaya devam ediyordum hoşlandığım kişinin söylediklerine rağmen. Bu yüzden bildiğim kadarıyla onun gerçek yaşını bana söyleyeceğiyle falan tehdit ederek benden ayrılmasını sağlamış. Ben de karakter olarak sessiz sakin biriydim, o arkadaşı da kurnaz ve otoriter birisiydi. Beni istediği şekilde yönlendiremediği zaman hakaret bile etti. Hoşlandığım kişinin haberi var mıydı bilmiyorum ama bir şey demedi ona. Daha sonra ben başka birinden bir şey duydum ve onun 20 yaşında olduğundan şüphelenip araştırdım. Sonrasında da gerçeği öğrendim. Bana verdiği sözleri tutmadı diye sinirlendim. Biraz da canım sıkılmıştı o dönemler ve ona masal kitabı fotoğrafları falan atıp arkadaşımla beraber onunla alay ettim. Ona "yaşıtlarınla takıl, kardeşim yaşındasın" gibi şeyler söyledim. Ama yine de iletişimi tamamen kesmedim. O da bana hakaretler etti, "gurursuz" falan gibi. Aradan zaman geçti, yine birtakım şeyler yaşandı. Ben de bir arkadaşımla beraber ona, arkadaşına ve bazı başka kişilere komik fotomontajlar yaptık. Onlara özel WhatsApp grupları açıp onlarla alay ettik. Onlar engelleseler bile biz yeni gruplar kurmaya devam ettik ve onlara yeni grupları da gönderdik. Hoşlandığım kişi yine de benim engelimi kaldırdı ve konuşmaya devam ettik. Ama daha sonra başkalarına da aynı şeyleri yaptığımı fark etti. Aslında başta ona başkalarının komik videolarını o kendisini yalnız hissetmesin diye atmıştım ama o sanırım yanlış anlamış. Bir gün beni aramıştı sohbet etmek için, kardeşim ve arkadaşım arkadan ona güldüler ve arkadaşım ona hakaret gibi bir şey söyledi telefonda, ben de hiçbir şey diyemedim. Bunun üstüne hoşlandığım kişi bana 2 gün cevap vermedi, 2 gün sonra da benimle iletişimi kesmek istediğini söyledi. Üstelik buluşacaktık birkaç hafta sonra, onu da ekti. Ben de sinirlenip onun konik videosunu komşusuna gönderdim. O da komşusuna beni kötülemiş, daha önce gece kulübünde çalıştığımdan falan bahsetmiş. Komşusu da bana hakaret edince, onu da fotomontajla dansöz kılığına soktum ve onun da arkadaşlarına attım. Hoşlandığım kişi de komşusu bana hakaret etmesine rağmen bana sinirlendi. 1 aydır konuşmuyoruz. Hoşlandığım kişi de beni her yerden engelledi. Sizce gönlünü almalı mıyım yoksa hak etmiş mi?

Hoşlandığım kişiye böyle şeyler yaşattım. Sizce gönlünü almalı mıyım?