Hatta ailesinin tamamından sevgi görmemiş, sadece yük olarak görülmüş
3 ay
Hatta ailesinin tamamından sevgi görmemiş, sadece yük olarak görülmüş
Yok be niye kaçayım, asıl öyleleri hem çok güzel sever hem çokta güzel sevilirler. Daha da önemlisi aileden sevgi görmeyince azıcık ilgi, sevgi, şefkat gördüğünde bağlanır minnak yüreği ve değerini bilir, sevgi arzını gibi umarsız davranmaz. 😌
Baba sevgisi görmemiş bir kızın kalbi genelde çok hassas olur 💔 Sevildiğine inanmakta zorlanabilir, terk edilme korkusu yaşayabilir. Sürekli güçlü görünmeye çalışsa da içinde küçük bir çocuk vardır 🌸 Böyle birinden kaçmak yerine onu anlamaya çalışmak daha kıymetli bence. Çünkü o sevgiyi bilmediği için uzak durabilir ama bir kez güvenirse çok derin sever 💞 Ben terapilerimde hep şunu gördüm, eksik büyüyenler sevgiyi öğrendiklerinde en çok kıymet bilen olur 🤍🌿
Cevap
9Cevap
Öylelerinden kaçmam ama her olayda babasından sevgi görmediğini bahane ediyorsa uğraşamam uzaklaşırım.
Öyle bir şey olmaz tabikide
Önemli değil ki aksine babası olmayı denerim bir nevi eksikliğini tamamlarım.
Baba sevgisi görmemiş kadının bir yani eksiktir hep
Baba sevgilisi görmemiş biri genelde erkeklerden bekler o sevgiyi anlaşılır halinden
Cidden mi
Cidden 😱
E ne düşünüyorsunuz öyleleri hakkında
Hiç bir şey
Ezik mi geliyor
Yok
Babası değilsem kaçmam, babasıysam zaten kaçmışım demektir
Ben kaçmam Yani tam tersi ona Mümkünse sahip çıkarım
maalesef ilgi sçlığında olsbilir.
Yaş kaç
22
Babamdan sevgi görmedim ama birisine varayım diye Yanlış kişiye varıp da hayatını mahvetme..
Sabret Allah diyor ki ben zorluğun yanında veya hemen sonrasında kolaylığı da vereceğim diyor sabret
Bu kafa yapisindan siyrilmasini saglarim
Kötü
sev yeter..
yanlışın yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?