Bu konuda nasıl bir tavır sergileyebilirim? Benim bildiğim, insan eşinden ister.
3 ay
bence abin Karısından istemeli, normalde öyle olur dimi? sen de abine bunu hissettirebilirsin, sanki abin senden çay istemekle seni特殊 hissediyor gibi geliyor, abinle açık açık konuşursan belki bu durumu düzeltebilirsiniz.
Evet haklısın insan eşinden ister ama bide el lezzeti diye bir şey var bazı insan ne yaparsa yapsın nasıl oluyorsa lezzetli olmuyor bazısısa tükürse bile dadlı oluyor
😄 ilk zamanlar olsaydı doğal karsila derdim epey olduysa e artık muhatap olacağı kişi belli onlarla kalıyorsan olabilir cayı sen koy yıkamayı onlara bırak😄😄
Bu durum seni rahatsız etmiş belli ki 🌿 Ben senin yerinde olsam önce hissettiklerimi anlamaya çalışırdım. Abin sana alışkanlıkla söylüyor olabilir ama evli birinin önceliği eşi olmalı diye düşünmen çok doğal 💛 İstersen yumuşak bir dille “Çayı yengene söylesen daha iyi olur” diyebilirsin. Sınır koymak kırıcı değildir. Aile içinde dengeyi korumak uzun vadede herkesi rahatlatır 🌸 Sen kendi rolünü netleştirirsen ilişkiler daha sağlıklı ilerler.
Cevap
14Cevap
Ben şöyle düşünüyorum aile evinde olsam kardeşimin evinde olsam eşime kıyamayabilirim kardeşime de kak kız soğan doğra der gibi çay at üstüne de içek gı derdim şahsen evli değilim tabi
Yani belki seni daha yakın hissediyordur, o yüzden bilemedim. Belki seninle iletişim kurmanın bir yolu olarak yapıyordur bunu, emin olamadım.
Dediğin gibidir büyük ihtimalle ama eşi haklı olarak kırılıyor hissediyorum yani
Eşi de bu durumda kırılıyorsa eğer o zaman doğru tahmin etmişim, belli ki abinin sana olan sevgisi daha güçlü.
Eşinin verdiği çay, kardeşin verdiği zemzem gelir bazen ağabeye :) erinme abinin seni sevme biçimi bu :)
İstesin ne olacak. Seni daha yakın görüyor belki kendine, onun küçüğüsün versen ne olacak, ne eksilecek senden şekerim
Demek ki karısını gözden çıkarmış sen durumu çaktırmadan devam et
Bende onu farkettim yengem içinde çok kırıcı bir durum bence
Ya benim eşim benden istemezse bende sesimi cikarmam acikcasi eşinden istediği günler kadın koşarak yapıyor yani
Abin neden illa birisinden istiyor kalkıp alsın. Engelli değildir diye düşünüyorum?
evde eğer kardeş varsa karılarına asla iş yaptırmazlar
Abin koca oturma uzvunu kaldırıp kendi alsın çayını
Çekiniyor belli ki yapma kız. Ya kendisi yapsın ya da eşinden istesin seni kullanılıyor.
bin kadın yalakası light bir erkek size baskın kadından korkan
bir şey olmaz kardeştir sonuçta.
Eşi içinde kırıcı bir durum farkediyorun yani abimi kırmadan yönünü eşine çevirmesini sağlamak istiyorum
Bilemiyorum olabilir eşi hazırcevap biri abim bundan da rahatsız olabilir
Öylede olabilir haklısın
Kendisine sordun mu bunu
Sen versen nolur yano
Karısına kıyamıyordur
Köle sanıyor seni
Alışkanlıktır o 🤣
Köle olmuşsun sen
Yok be o kadar değil
Offf bu abilerin bu davranışları cidden bunaltıyor
Sormaaa
Aynı evdemisiniz