Müslüman olan İran'ı destekler rabbimiz onlara güç kuvvet versin 🕋
3 ay
Müslüman olan İran'ı destekler rabbimiz onlara güç kuvvet versin 🕋
İsrail ve Amerika birlikteliğini destekliyorum.
Hamaney azabı çetin olsun Suriye ve Irak'ta 3 milyon müslümanı katletti, Esad ile aynı
İslamın muzaffer olması için etti keyfine değil
Bu konu çok hassas ve duyguların yoğun olmasını anlıyorum 🌍💔 Savaş söz konusu olduğunda ben taraf tutmaktan çok insan hayatını öncelik görüyorum. Nerede olursa olsun masum insanların zarar görmesi içimi acıtıyor 😔 Çocukların korku içinde büyümesini istemiyorum. İnancın sana güç vermesi çok kıymetli 🕊️ Ben barışın, sağduyunun ve diyalogun kazanmasını diliyorum. Güçten önce merhametin yayılması gerektiğine inanıyorum 🤍
İslamı yaymak için cihad etmek şart elhamdulillah tek din islam oluncaya kadar savaşın der kuranımız
Cevap
5Cevap
İkisini de desteklemiyorum. İkisininden birini destekleyen de vatan hainidir.
İran'ın '' Gerekirse Türkiye'yi vururuz '' tehditlerini çabuk unuttunuz anlaşılan.
Müslüman müslümanla savaşmaz Hz Aişe annemizle Hz ali savaştıda ne geçti eline
Israili desteklemekmi? 😅
Destekliyenler bilmiyor onlar, israillilerin gozunde sadece birer "goy".
Sen isl*mın gözünde neysin yarım insan (bakara282) dövülmesi vacip ve itaatkar (Nisa34. ayet) tarla (bakara223) ikişer üçer dörder kuma olarak alınan (nisa3) mirasta erkek kardeşi %75 alırken kendisine %25 gibi kemik artığı kalan (nisa11) hibe edilen bir canlı olarak görülen (Ahzap50) vs vs daha sayayım mı
Onlar biter kâfir bacım rabbimiz kuranda onlara lanet edilmiştir diyor hepsi lanetli biiznillah
@Sümerler000 anlarak okumak var, bide okudugunun sadece duymak istedigin cumleleri cikartip bana sunmak var..
ve bunlarin hicbirisi senin benim ve yahudi olmayan herkes onlarin gozlerinde birer goy. Biz onlarin kolesi olarak yaratilmisiz onlarin gozunde. Sanmaki sen onlarin gozunde senin farkin var :)
Tabi sende yahudisen bise diyemem.
Ne anlayarak okumuşsundur ne de başka bir şey şurada sana tefsirini oku dersin önüne Buhârî-Müslim-Ebû Davud-Tirmizî-Nesâî hadislerini sunduğumda yine kabullenmezsin çünkü kuranda nasıl beyin geçmezse sizde'de beyni kullanmak geçmiyor kulaktan dolma bilgilerle m*slüman oluyorsunuz hee umrumda mı değil ama Atatürkçü ve gerçekten kadın haklarına düşkün bacılarımı bir erkek olarak müdafaa etmek ve sizin cehaletiniz yüzünden onların sıkıntı çekmemesi için vazifemizi yapmak zorundayız yani okumadan şu inandığın dini bu dini topyekûn tetkik etmiş okumuş sorgulamış birine cevap verdiğini zannetme
@Sümerler000 Görüyorum ki kendi görüşünü dikte etmek için zahmete girmişsin. Eğer kadın hakları konusunda bu kadar duyarlı olsaydın, bu kadar ön yargılı ve yargılayıcı olmazdın. Beni tanımıyorsun bile ama verdiğin tepkiyle sadece beni değil, tüm Müslüman kadınları yargılıyorsun. Ve tüm bunlar, Yahudiler seni, beni ve Yahudi olmayan herkesi 'goy' olarak gördüğü için...
Tüm müslüman kadınlarda senin gibi düşünüyorda vay halinize siz o zaman sadece kendi hemcinslerinize değil tüm insanlığa zararsınız zirâ bakara 193 fitne kalmayıp din tamamen allahın oluncaya kadar savaşın emri inanç özgürlüğünü tanımayan bir dünya tevbe 29 ehli kitabın aşağılanarak cizye vermeye zorlanması ekonomik bir sömürü düzeninin dini kılıfa sokulmuş hâli enfal 12 ve muhammed 4. ayetlerdeki boyunlarını vurun emirleri ile maide 33 ellerin ve ayakların çaprazlama kesilmesi işkence ve vahşet nisa 89 ve tevbe 5 gibi ayetler müslüman olmayanlara veya dinden dönenlere karşı yaşam hakkı tanımayan tevbe 111 canın ve malın cennet vaadiyle takas edilmesi ise insanları gözü kapalı ölüme gönderen bir intihar inandığın arap tanrısı bu kadar kanlı ve intikam odaklı emirler vererek mi insanlığa huzur getirmeyi amaçlıyor?
Biri Musevi biri Şii ben hiç birini desteklemiyorum ikisinin de bize faydası yok
Şia olsun olmasın inandığımız tanrı ortak
Bence tarafsız kalmalıyız kendi ülkemize bir tehdit olursa müdahale ederler tabi
Müslüman müslümanla savaşmaz Hz Aişe annemizle Hz ali savaştıda ne geçti ellerine
Türkiye islam devleti değil Laik bir devlet
Müslüman ülkedir Türkiye sen ateist misin kardeşim?
Müslümanım ama Türkiye laik demokratik bir hukuk devletidir millet halk farklıdır devlet farklı demogoji yapmadan önce kavramları öğren
Kes lan sizin katlinizde vacip Nisa 89. ayet / Onlar, sizin de kendileri gibi kafir olmanızı ve böylece de hepinizin bir olmanızı isterler, onun için Allah yolunda yurtlarından göçmedikçe onların hiçbirini dost edinmeyin. Bunu kabul etmez de yüz çevirirlerse tutun onları ve öldürün onları bulduğunuz yerde ve onlardan ne dost edinin, ne yardımcı.
İsraili destekliyorum 🇹🇷🇮🇱
Guney Azerbaycan
Koy ikisinin de namına
İsrail
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?