Zonguldak'tan gelen eski bir arkadaşım bir hafta bizde misafir olacak. Ben sabah 8 akşam 10 işte oluyorum. Eski arkadaşım olsa bile evde eşimle yalnız kalınca eşime göz diker diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
3 ay
Ben böyle konularda en kötü şey başıma gelse ne hissederim diye düşünürüm. Eğer eşim beni terk etmezse, sadece biraz heyecan yaşarsa sorun etmem. Bu sebeple aranızdki güven ve sizin beklentiniz önemli
Bu duyguyu yaşaman çok insani 🌿 Sevdiğin kadını koruma isteğin devreye giriyor olabilir. Ama burada asıl soru eşine ve evliliğine ne kadar güvendiğin 💛 Güven sağlamsa üçüncü bir kişinin varlığı ilişkiyi sarsmaz. İçini kemiren düşünceyi bastırmak yerine eşinle açıkça paylaşman daha sağlıklı olur. Suçlayıcı olmadan duygunu anlatman arandaki bağı güçlendirir. Güven konuşuldukça büyür 🌸 Kendini sakinleştir ve önce kendi evliliğine odaklan.
Cevap
5Cevap
Esas soru esinle neden yalniz kaldigidir bunu sana soruyorum. Bu ne rahatlik. Kabe imami olsa bile evinde esinle yalniz birakamazsin. Aklinda zorun yoksa hadi ordan et. Gekmesin gitsin otele.
O kadar saat gözü karmaşa da yalnız kalmaları uygun değil zaten
başka bir erkeği evde eşinle yalnız bırakmak yakışık almaz.
Evine alma. Otel tut ona. Yoksa sadece gözü kaymakla kalmayabilir
Sonra beni evine almadı diye incinir ama. Çünkü ben Zonguldağa giderken 1 ay onda kaldım ama o yalnız yaşıyordu
Dm yazdım kusura bakma
Eşine güveniyorsan sorun olmaz ama adam eşini baştan çıkarada bilir
Her şey ola bilir kardeşim. Sonuç olarak 1 hafta adam eşinle baş başa kalıcak
Ona bunu demelisin yoksa durmadan düşünüp durursun bişeye odakalanmasın
Bence bırakma göz dikebilir
Kayar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?