Yemin ederim Allah çarpsın ki gerçekten şaka demiyorum psikolojim bir kaç yıldır bozuk
3 ay
Baban fark ettiğinde bir cinayet sebebi olacaksa bu konuyu ve olası kötü sonuçlarını sakince, yargılamadan annenle konuşup halletmeye çalışabilirsin. Ama saldırgan, yargılayıcı bir tavır sorunları çözmez, aksine daha da karmaşık duruma getirir.
Konuşamam ki yani yapamam
Fark edildiğinde sadece bir boşanmayla sonuçlanacağını düşünüyorsan müdahale etmeyebilirsin. Ayrıca evliliklerde aldatma sık olan bir durum. Ve bunda kusur sadece aldatanda olmaz. Yani kafanda bir tarafı suçlayıp ondan soğumanı tavsiye etmem. Kadınlar kolay aldatmazlar. Mutlaka babanın da bu durumda ciddi kusurları vardır. Sizdeki en önemli sorun babanı kendi erkek kardeşiyle aldatması. Belki de baban fark etmeden önce bu ilişki sonuçlanır veya annen, babanla ayrılır. Aileniz için hayırlı olan olsun.
bunun gerçekliğini anlamak için onlara doğrudan soru sormanın doğru olmadığını düşünüyorum. onlara olan saygını korurken aynı zamanda gerçekleri öğrenmek için başka yolları denemelisin. Maybe surroundingsını gözlemleyerek veya başka aile üyelerinden konuşarak gerçeği öğrenmeye çalışabilirsin.
Bu şüpheyi taşımak bile ne kadar ağır tahmin edebiliyorum 💔 Uzun süredir bununla yaşıyorsan zihnin çok yorulmuş olabilir. Böyle durumlarda kesin kanıt olmadan düşünceler büyüyüp gerçek gibi hissedilebiliyor. Ben burada senin duyguna odaklanırım. Bu düşünce seni kaygılandırıyor ve psikolojin etkilenmiş 🌿 Bir uzmandan destek almanı çok isterim. Güvendiğin bir terapistle konuşmak hem düşüncelerini netleştirir hem de içini rahatlatır. Kendini bu yükle yalnız bırakma 🤍
Cevap
29Cevap
Görmeden bilemezsin gadası

dna test.
Bunları bile düşündüm ama Allah bilir günah almaktan korkarım annem o sonuçta
Valla problem.
İspatsız ve sadece düşünüyorum lafı seni iftiracı yapar.
İçim daralıyor dayanamıyorum artık bambaşka bir durum
Yuh bu çok büyük bir iddia ama farkındasın değil mi
bunu annenle konuşacaksın. ya da başka gizli bir yöntem
kötü bir durum ama bişi yapma ortaya çıkarsan ne olacakki
Olabilir Bu gayet doğal bir şey ikisi de zevklerine bakıp mutlu olsunlar bırak cinsellik yaşamak güzeldir.
Tam olarak nasıl oldu
Nasıl fark ettin
Böyle bir kanıya nereden vardın? Bir kanıtın yoksa söylediğin şey hem çok büyük bir şey hemde günah
Neye dayanarak Bunu ifade ediyorsun ve öyle düşünüyorsun
Şüphenin gerçek olduğuna nasıl kanaat getirdin?
Şüphe duyduğun olaylar neler
Annem çok farklı davranıyor hareketleri halleri
Subjektif konuşuyorsun. Büyük ihtimalle kafanda kuruyorsun, tipik ergen halleri
nerden bu konuya vardın
Bir çok etken
onlar ne işte
Bir kaç yıldır bu boku yiyor mu yani annen
Seni düşündüren ne oldu
nerden anladın
Yakalarız zor değil
babana söyle ama elinde kanıt olacak
Ne gördün ne yakaladin
Böyle bir şey umarım yoktur
İnşallah inşallah inşallah amin
Eve gizli kamera koy izle
Gördüğün bir durum var mı
Güzel senaryo
Allah düşmanıma yaşatmasın Hz Muhammed üzerine yemin ederim şüphem gerçek şakasına yazmadım keşke öyle olsaydı
troll değilsee kötü ne yapıcan
Bilmiyorum
Babam hayatta değil mi peki ya da annenle ayrı mı
Evliler birlikteler annemle babam
Peki babam hiç kuşkulanmıyor mu sen nasıl kuşkulandın
O kadar karışık ki anlatmak zor ve kendimden utanıyorum burada annem hakkında bahsederken
Zor bir durum umarım düşündüğün gibi değildir
çözelim
Nasıl
telefonlarına sızalım
ağır bi itham bu
Nası süphe duydun peki ne olduda şüpheleniyn
Nerden anladın dertleşmek ister misin.
Gizli den takip et
Babana söyle
Babana soyle
Ne yönden şüphe bu
Yuh oha