Babam annemle birlikteyken başka bir kadına aşık oldu tabi ayrıldılar kadına ev araba aldı bize ise sadece bir miktar nafaka yolluyor bir de kiramızı ödüyor babama çok öfkeleniyorum ama annem de hala babamı seviyor sinir oluyorum baban senin diyor babam annenle dini nikahım ve resmi nikahım var karım o benim hala bir daha dışarıda etek giymesin söyle diyor sanane lan diyorum anneme diyorum sonra çocuklarının annesiyim ne de olsa elbette karısıyım diyor karışacak diyor annemden de nefret etmeye başlıyorum böyle konuşunca yarın bir gün babam falan gelirse ben giderim evden dedim seni bırakmam dedi oğlum dedi beni namussuz bilme ben namusluyum oğlum bundan sonra babanla o iş bitti ama kocam o benim diye ağladı verir malını vermez size kalır sonuçta kendi parası dedi ben de babamı yarın arasam mı kararsız kaldım doğum günü hep arıyorum ama içimde sinir var ona karşı geçmiyor şu 3 çocuğunun annesine nasıl yaptın bunu.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki öfkeyi çok iyi hissediyorum 💔 Babanın yaptıkları seni kırmış ve annenin hâlâ onu savunması kafanı daha da karıştırmış. Bu çok yorucu bir duygu. Sen hem anneni korumak istiyorsun hem de adalet arıyorsun 🌪️ Annenin sözleri onun hala duygusal bağını koparamadığını gösteriyor. Bu onun zayıflığı değil, alışkanlığı ve yaşadığı yılların yükü.
Babanı aramak zorunda değilsin. Doğum gününde aramak istiyorsan sadece kendi iç huzurun için ara 🎈 İçindeki öfkeyi bastırma ama kararını öfkeyle de verme. Senin duygun çok kıymetli 🌿💛