Annemle babam boşanıyor?

Arkadaşlar merhaba annemle babam boşanıyorlar ve o kadar zor dönemler geçiriyorumki. 6 ay oldu annem evi terkedeli kardeşim deseniz ayrı eve çıktı. Böyle nebileyim ev bomboş kendimi çok arada kalmış hissediyorum. her şey bana bakıyor. Yapıyorum evlatlık görevimi allahaşükür isyan etmiyorum. 26 yaşındayım tabi ki benden daha kötü durumda olan insanlar vardır şükrediyorum ama herkesin derdide kendine büyük derler ya. Üzülmekten kendimi alamıyorum. Annem çok hassas bir kadın 8 ay önce epilepsi hastası oldu. O süreçte bizim için çok zordu şu an düzenli ilaç kullanıyor iyi sayılır. Ama ben iki yeri idare etmekten çok yoruldum. Şimdi annem boşanma davası açıcak bundan sonrası nasıl olacak diye düşünüp içim sıkılıyor. O dava süreci oturduğumuz ev. Zaten dağılmıştık paramparça olucaz. Annemlemi devam edicem babamlamı. İkisinide çok seviyorum. Sanki seçim yaparsam diğerine ihanet edecekmişim gibi. Birinde dursam diğerinde aklım. Psikolojik olarak bittim. Babam zor bir insan sadece şiddeti yok anlaşamıyorlar yani. Hayırlısı böyle belki ama benim durumumu yaşayan varsa aranızda bi akıl verebilir mi? Kendi hayatımdada birtakım şeyler yaşadım ekstra işe giremiyorum bu süreçte kafam çok dağınık. Arkadaşlarımla otururken bile kafam çok dolu odaklanamıyorum. Çoğu arkadaşım burdasın ama bizimle değilsin diyor
Annemle babam boşanıyor?