Takıntı yaptım acil?

Kısa ve net geçiyorum arkadaşlar. En yakın arkadaşımla küstük, büyük bir olay olmadı her gün aynı stajdayız ama artık iletişimimiz yok grubun dışlananı ben oldum. Ben iki ay önce evlendim ve çok mutlu bir evliliğim var. Bir hata yaptım aylar önce çok sinirlenip kaynanamla ettiğim kavganın üstüne gidip küstüğüm en yakın arkadaşıma olayı anlattım. Ve bana dedi ki çok kaynananı kafaya takıyorsun. Ben de sinirle 's***m onu başka dertlerim var oğlunu istiyorsa bana iyi davranacak' dedim küfür etmem normalde asla çünkü çok sinirliydim çocuk yapmam konusunda zorladı, ismini onun koyacağını söyledi, kocamdan para almamamı eğer param yoksa ondan istemem gerektiğini söyleyerek aşağıladı beni çok üzülmüştüm çok sinirliydim terbiyemi bozduğum için çok pişmanım şimdi de kaynanamla aram çok iyi çok seviyorum onu o da beni. Ama en yakın arkadaşım bu mesajları kullanarak aramızı bozar mı ona bunları gösterir mi endişesi geldi kafama. Kocama anlattım sinirle olmuştur bir daha olmasın korkma kimseden ben senin arkandayım dedi. Çok üzülüyorum. Çok korkuyorum, kapısında bile yatarım öğrenirse beni affetsin diye. Ama o küs olduğum kıza karşı kendimi muhtaç ve çaresiz hissediyorum ondan resmen korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Takıntı yaptım acil?