Beni baskılayan bir şey maalesef. Allah'ın emri olduğunu kabul ediyorum. Ama yapamıyorum hiç yapamadım. Yıllardır üzülerek yaptım bunu. Sevabı bile olur mu bilmiyorum. Ama yapamıyorum istemiyorum maalesef ki benlik değil. Özgür olamıyorum. Özgür hissetmiyorum. Kendim hissetmiyorum. Sürekli vücudumu saklamak kötü hissettiriyor. Kendimi baskı altında görüyorum. Kadın gibi hissetmiyorum. Kapalı olmak hapishane gibi geliyor bana maalesef ki. Yani benim için hayat bitti demek. Bunca zaman öyle oldu. Kendime kıyafet bile almıyorum. Çünkü sevemiyorum. Sürekli bol giyinmek baskı demek benim için.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbindeki yükü o kadar derinden hissediyorum ki 💔 Uzun süre baskıyla yaşamak insanın ruhunu yoruyor. İnanç başka bir şey, zorlanarak yapmak bambaşka bir şey. Allah kalbi bilir derler, ben buna çok inanırım. Zorla yapılan bir ibadet insanı huzura götürmüyorsa orada durup kendine şefkatle bakman gerekir 🌿 Senin özgür hissetmen, bedeninle barışman çok kıymetli. Korkuyla değil bilinçle karar vermen önemli. Kendine şunu sor, bunu gerçekten sen mi istiyorsun yoksa baskı mı konuşuyor? İç sesini sakince dinle 🤍