14-15 yaşımda ailemin zoruyla kapandım ve şimdi açılmak istiyorum, lütfen yargılamadan önce açıklamayı okuyun?

Arkadaşlar merhaba. Lise çağında, yaklaşık 14-15 yaşlarımda, ailemin zorlamasıyla kapandım. Buna hazır hissetmediğimi ve istemediğimi defalarca dile getirdim ama beni asla dinlemediler. Üstüne üstlük günlerce ağladım, psikolojimin iyi olmadığını söyledim ve buna rağmen ısrarla kapanacaksın dediler. Bunu bana zorla yaptırdıkları için içten içe hiçbir zaman o başörtüyü takmak istemedim ama hayatımı kısıtlamasınlar diye takmak zorunda kaldım. Şimdi 23 yaşındayım ve bu yaşıma kadar giymek istediğim hiçbişeyi giyemedim, saçlarımı çok severim onları değişik şekillerde her zaman kullanmayı istedim ama kullanamadım. Etrafımda benim istediğim hayatı yaşayan birilerini görünce o kadar üzülüyorum ki her şey içimde kalmış diyorum. Kısacası kesin kararım açılmak istiyorum ama aileye bir ton laf anlatma durumu var, çevre faktörü var bu yüzden bunu dile getirmekten çekiniyorum. Ek olarak hukukumuz 6 seneye dayanıyor ama sadece 2 senedir adını koyduğumuz bir erkek arkadaşım var ve henüz onunla dahi bu konuyu konuşmadım. Biraz muhafazakar bir beyefendi vereceği tepkileri kestiremiyorum ve onu çok seviyorum, kaybetmekte istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım lütfen akıl verin...
14-15 yaşımda ailemin zoruyla kapandım ve şimdi açılmak istiyorum, lütfen yargılamadan önce açıklamayı okuyun?