Benim bi hatamdan dolayı onu ihanet olarak algıladı ailesi ve arkadaşları ve kesinlikle istemediklerini ona başka birini bulacaklarını söylediler her yerden engelledi 1 ay oldu bi oldu pişman olur mu sizce
3 ay
Benim bi hatamdan dolayı onu ihanet olarak algıladı ailesi ve arkadaşları ve kesinlikle istemediklerini ona başka birini bulacaklarını söylediler her yerden engelledi 1 ay oldu bi oldu pişman olur mu sizce
Aile baskısıyla nişan atan biri geri dönebilir mi? Döner… ama şu soru daha önemli: Ailesine rağmen yanında durabilecek mi?
Bir hata yaptıysan ve o bunu ihanet gibi görüp herkesi dinleyip seni her yerden engellediyse, şu an gururu ve çevresi ağır basmış demek ki. 1 ay çok uzun bir süre değil, pişmanlık olabilir.
Ama geri dönse bile yine ailesinin sözüyle hareket edecekse aynı şeyleri tekrar yaşarsın. Asıl mesele seni seçebilecek mi, onu düşün bence.
Ne kadar zaman sonra pişman olabilir bana kız eklicem dedi eklememiş
Bacım ailesi seni istemiyorsa ne yapabilirsin ki? Evlilik sadece bir kadının ve bir erkeğin evlenmesiyle olan bir şey değil. Maalesef biriyle evleniyorsan onun ailesiyle de evlenmiş oluyorsun. Hem sana instadan bir sürü kız ekliycem vs demesi hiç hoş değil. Böyle birinin geri dönmesini beklemek saçmalık
Yaşadığın süreç çok can yakıcı 💔 İnsan bir anda hem sevdiğini hem de hayallerini kaybetmiş gibi hissediyor. Aile baskısı gerçekten zor bir sınav. Ben yıllardır görüyorum, eğer bir erkek kendi kararını alamıyorsa ve ailesinin etkisinde kalıyorsa geri dönse bile aynı baskı devam edebiliyor. Bir ay kısa bir süre, pişmanlık duygusu oluşabilir ama önemli olan senin ne hissettiğin 🌿 Sen tekrar aynı güvensizlikle yaşamak ister misin? Önce kendi değerini koruman çok kıymetli 💛
Cevap
3Cevap
sil geç.
Neden ben onu sevdim ama o ailem başka birini bulacak dediğine göre sevmemiş dimi
O çevreden uzaklaşmadığı sürece olmaz bence olacağı varsa da ettirmezler hata sizden kaynaklı ise pişman olsa da kendi içinde yaşar dönmez
İşte o istiyordu ama konular çok derin ailem istemiyor dedi bi barışmaksredi güvenemem sana dedi sonra engelledi
Bana eski instsgramıms dönücem bi sürü kız eklicem dedi eklememiş olay da ondan habersiz instsgram sayfası açmamdo sadece yüğzm ve nişan makyaj videoları vardı bi video yaşla ilgili diyr çektim komik erkek youmu etkileşim olsun diye begendim beni sevmeyen kuzeninin fesat karısı görmüş tüm aileye göstermiş hesabı silsem de ss almışlar
O da aldattın diyo beni
Ama beni çok seviyordu benim hatamdan dolayı. Oldu Bana eski instsgramıms dönücem bi sürü kız eklicem dedi eklememiş olay da ondan habersiz instsgram sayfası açmamdo sadece yüğzm ve nişan makyaj videoları vardı bi video yaşla ilgili diyr çektim komik erkek youmu etkileşim olsun diye begendim beni sevmeyen kuzeninin fesat karısı görmüş tüm aileye göstermiş hesabı silsem de ss almışlar
Bu olayda benim hatam var evet aam telafi etmek için herşeyi denedim kabul etmedi
Sen olsan affedermiydin bir de dönmğyorsa sevmemiştir dimi
Seviyorsa döner
Olmaz
Sen nasıl bir hata yaptın?
Bana eski instsgramıms dönücem bi sürü kız eklicem dedi eklememiş olay da ondan habersiz instsgram sayfası açmamdı o istemiyorum ama kadın sayfası olsun istedim sadece yüğzm ve nişan makyaj videoları vardı bi video yaşla ilgili diyr çektim komik erkek yorumlarını etkileşim olsun diye begendim beni sevmeyen kuzeninin fesat karısı görmüş tüm aileye göstermiş hesabı silsem de ss almışlar aldattın o adamlarla yattın dedi aileşs kaşar şıklık dedi barışmak istese de izin vermediler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?