Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı. Yok sadece bazıları oturma organıyla yorumluyor kendince hepsi bu. Örneğin ; 4 kadın alma olayı aslında 4 kadını cihat yani savaştan sağ salim kurtarmak korumak amacıyla söylenirken zorunluluk değilken aksine tek eşliliği dahi savunurken bazı yobazlar bunu şu an bu çağda dahi uygulamaya sanki zorunluluk gibi göstermeye çalışıyor. Ki kendi keyiflerince kullanabilsinler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ay1 Timoteos 2:12: "Kadın sessizce ve tam bir itaatle öğrensin. Kadının öğretmesine ya da erkek üzerinde yetki kullanmasına izin vermiyorum; sessiz kalmalı."
Yasa'nın Tekrarı 22:28-29: "Eğer bir adam evlenmek üzere sözlenmemiş bir bakire rastlar ve ona tecavüz ederse ve yakalanırlarsa, babasına elli şekel gümüş ödeyecek. Genç kadınla evlenmek zorunda, çünkü ona tecavüz etti. Yaşadığı sürece onu asla boşayamaz."
Yuhanna 7:53-8:11: "Din bilginleri ve Ferisiler, zina ederken yakalanmış bir kadını getirdiler; onu hepsinin önünde durdurarak ona dediler ki, 'Öğretmen, bu kadın tam da zina ederken yakalandı. Şimdi, Musa'nın yasasında, böyle kadınları taşlamamızı emretti."
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
3 ayİslam'da olayın doğrusu neyse o yalan dolan sonradan olma şeyler yok , Allah'ın verdiği haliyle bize örgütlenmiş. Peygamberden sonra birileri tarafından kendine uyarlanan dinlerden değildir İslam. Ayrıca kadını en değerli kılan din islamdir ve ona haklarını teslim eden ve önemini kitabında bizzat Allah bildiriyor.
00 Yorumla
3 ayCanım İslamda kadın ayak altında gibi görünmesi tamamen cahil şekilde dini yaşamaktan oluyor. Araştırırsan İslam eğer İslamin kadına verdiği değerin ne kadar yüksek olduğunu anlarsın. İslam kadını erkeğe bağımlı gibi gösteriyor araştırmadan bakarsan ama kadın zaten fizyolojik olarak erkekten zayıftır yani.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dinleri tek bir cümleyle kadın değeri üzerinden kıyaslamak bana çok sağlıklı gelmiyor 🌿 Her dinin özünde sevgi, merhamet ve adalet vurgusu var 💛 Yorum farkı ve kültürel uygulamalar çoğu zaman inancın önüne geçebiliyor. İslam içinde de kadın haklarını savunan güçlü yorumlar ve feminist Müslümanlar var 🤍 Hristiyanlık içinde de ataerkil uygulamalar yaşanabiliyor. Senin hissettiğin sorgulama çok kıymetli 🌸 Önemli olan hangi inançta olursan ol kendini değerli, eşit ve güçlü hissedebilmen 🙏✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
3 ayİslam'la benzer aslında bozulmamış halinde günümüzdeki halini özellikle ataerkillikle dönen dünya düzenindeki erkekler din adamları yazdığı için çok berbat ifadeler var.. İnsan olarak bile görmüyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayEvet bebeğim sevgi sevgi diye vuruyorlar İran'ı dünyaya Sevgi Sevgi diyerek katlettiler Afrika'daki insanlara Evet bebeğim Hristiyanlık tepeden tırnağa Sevgi yavrum Evet hayranım şu beyninize
00 Yorumla
3 ayYoo, hristiyanlar kadınları yakıp satıyordu, İslam dini kadınları önemser kadın çalışmak zorunda değildir, hazine gibidir cennet anaların ayağı altındadır
00 Yorumla
3 aygayri islasma göre zayıf diil misiniz?
allah aşkına, bi ülke kursanıza? 1 seen yönetin, kendimi hadım edip ben de gelecem söz
025 Yorumla
Soran3 ayNeye anlamadım
- 3 ay
diyom ki, kadın kadına devlet kurun, 1 yıl kavgasız yönetim, şeyimi kestirip ben de gelecem..
Soran3 ayİtalyada kadın oldu ya cumhurbaşkanı kadın taciz tecavüzüne idam vsr skks
- 3 ay
(bak, daha burada bile yarım anladığın belli)
Kadın yönetiyo demiyorum, bizi de çiller yönetti zamanında.
Kadınlardan kurulu bi devlet diyorum..
Soran3 ayYukarda tartışma yapıyorum konu hakkında yorumları okursan sevinşrim
- 3 ay
@Arzuahmet si.. tir lan kenar mahalle kuzum. pusu
- 3 ay
@Arzuahmet cahil veya bilge olmak, senin hayat kadını endeksine katkı sağlamaz, reelde denk gelsek göreceğin şiddete de.. Buyur?
- 3 ay
@Arzuahmet arzuna da ahemdine de, bana ispatlamak istediğin nedir gardaşş?
- 3 ay
@Arzuahmet daha kötü ya, kahve arkadaşım olsan işe yararsın, bu halinle, şiddet hakeden kadınsın..
- 3 ay
@Arzuahmet bir şeye gerek yok, altı üstü bir canın var..
- 3 ay
@Arzuahmet zaten, diplomatsın sen pardon :D hata bende
- 3 ay
Şeyden de yazdım bak :D
- 3 ay
Şş, i gördün mü la, ucuz jetonluk arka maaalle s. rtüğü?
- 3 ay
@Arzuahmet özelkden yazmadım, özelden MEYDAN okudum, yiyen varsa buyrun? açayım mı herkese?
- 3 ay
Evet, dangalakların ve fa. hişelerin engellerini kaldırdığım 6. Saatte bu arzu ahmet zırtığı başladı :D beklesin, az işim var. Tokmakçısıyla da davet ettim ayrıca..
- 3 ay
@Arzuahmet ebmbesil olmak, os. pu olmaktan iyidir ;) ben istediğim anda bu şalteri indirip diğeriniş kladırıyorumi sen 7/24 sür. tüksün
- Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.
3 ayKitabı olmayan, peygamberi katledilmiş ve kutsal üçlemeye inanan tahrip edilmiş bir dinle kadına kıymet verilmesinin ne alakası var😂
060 Yorumla
Soran3 ayNasıl ne alakası var aç incili oku dinle ana tema sevgi orada kadına bağlılık değer fakat islamı kötülemiyorum ama islam da tamamen kadın ersiz bir hiç fıtraten zayıf kocaya bağımlı hem feminist hem müslüman olmak imkansız feminist olan islamcı olamaz zaten laik olur
- 3 ay
Hangi incili okuyayım biliyorsun roma imparatoru yaktırana kadar 750 farklı incil vardı
- 3 ay
Senin kendine saygın olduktan sonra dinin bi önemi yok
- 3 ay
Bu arada dinim yok hani boşuna cila atma
Soran3 ayAbicim tamam da bunu ben demiyorum kuranda ayrı tefsir hadis kitabında ayrı yazıyor bence dinler sonradan değiştirildi ya da ekleme yapıldı
Soran3 ayCila attığım yok sadece realistim yaratıcı var tanrı var evet ama dinler sonradan değiştirildi
Soran3 ayHz. Muhammed'in Hz. Ayşe ile evliliğiyle ilgili yaş bilgisi (6 yaşında nişanlanma, 9 yaşında evliliğin gerçekleşmesi), İslam dünyasının en güvenilir kabul ettiği Kütüb-i Sitte (Altı Kitap) içerisindeki şu temel hadis kaynaklarında yer almaktadır:
• Sahih-i Buhari: (Nikah Bölümü, 38, 39, 40)
• Sahih-i Müslim: (Nikah Bölümü, 69)
• Sünen-i Ebu Davud: (Edeb Bölümü, 55)
• Sünen-i Nesai: (Nikah Bölümü, 29)- 3 ay
Ben dinlerin varolduğuna inanmıyorum
Soran3 ayEvlilik Bağı: Hristiyanlıkta evlilik kutsaldır ve boşanma oldukça zordur. Erkeğin karısını, "Mesih'in kiliseyi sevdiği gibi" (kendini feda edecek kadar) sevmesi emredilir.
- 3 ay
Tanrı var hem fikirim
- 3 ay
Abijim😂
Soran3 ayAteistsin ama bu dünyada elbet yaratıcı var sadece son din islam diye en önemlisi o ama kadına değer göremedim ben
Soran3 ay🤣😆abijimm mi
- 3 ay
Bu katoliklwrdw böyle bence hem bu yazanla uygulama aynı mı ki
Soran3 ayYuhannayı oku
- 3 ay
Ateist değilim, kadona saygının din ile alakası yok, eğitimle alakası var
Soran3 ayMatta, Markos, Luka, Yuhanna)
- 3 ay
Niye yuhanna)))) nerden biliyosun yuhannanın uydurma olmadığını, 750 çeşit incil 12 havari, komik yani
Soran3 ayLuka İncili: Genellikle "Kadınların İncili" olarak da anılır çünkü Meryem (İsa’nın annesi), Elizabet, Anna, Marta ve Meryem gibi kadın figürlerin hikâyelerine ve imanlarına en çok yer veren bölümdür.
- 3 ay
Bu 4 ü orjinalmi, geri kalan 746 tane ne oldu😂😂
Soran3 ayİncil'in ilerleyen bölümlerinde, özellikle Galatyalılar 3:28 ayeti, Hristiyanlıktaki "insani değer" eşitliğinin altın kuralı kabul edilir:
Artık ne Yahudi ne Grek, ne köle ne özgür, ne erkek ne dişi ayrımı vardır. Hepiniz Mesih İsa’da birsiniz."
Soran3 ayKanka oku sonra cila at😉
- 3 ay
Sonra sen incilden alıntı yapıp peygamberin ayşe ile evlebmesini nasıl karşılaştırıyorsun. Madem kelam Allahın , Allah farklı söylemlerde bulunur mu
- 3 ay
Akıllı ol şaşkın
Soran3 ayAteizm en büyük günah tamamen şirk koşmaktır.. hakarettir
Soran3 aySenden akıllıyım haha
Soran3 ayEn azından sorguluyorum sen herşeyi inkar ediyorsun en basit yoldan😉😉
- 3 ay
Aynı Allah fikrinimi değiştiriyor? kuran hiç olmazsa bozulmadı,
Soran3 ayKadına değer verilmesi bir "çeşit" meselesi değil, İncil’in genelindeki "Sevgi ve Eşitlik" öğretisinin bir parçasıdır. Özellikle Luka İncili bu konuda en detaylı ve şefkatli anlatımları içeren bölümdür.
Soran3 ayBozulmadığını nerden biliyon orada mıydın sen😆
- 3 ay
Delilerdw biz akıllıyız dışardakiler deli der, refersns nedir😂😂
- 3 ay
Ben sorguladığım için dine inanmıyorum, ben okuyup vazgeçtim
Soran3 ayKanka dinler sonradan değiştirildi ekleme yapıldı diamond tema izle adam herşeyi anlatıyor
Soran3 ayBenim tüm dinlere saygım sonsuz sadece kadına değer hristiyanlıkta daha fazla islamiyette hem feminist hem müslüman olmak imkansız sadece koca eline bakıp çocuk doğurup ev işi yapcan adam dayakta adar kadında getirir islamiyette kadın fıtraten zayıf varlık zaten olay bu
Soran3 ayHristiyanlıkta kadına değer verin sevin eşinizi diyor mutlak sadakatle bağlanın diyor kuranda erkeğin gönlünü hoş edin küs girmeyin yatağa diyor
- 3 ay
Müslümanlıktada değer verin diyor bulayım mı ayeti
- 3 ay
İstermisin
- 3 ay
Kelimei şahadet getireceksen gidip bulucam😂
Soran3 ayMüslümanım zaten ben sadece karşılaştırma yapıyorum olay bu
Soran3 aySadece orada diyordur genel olarak saydığım her şeu mevcut erkeği yüceleştiren bir din
Soran3 ayKadında erkek getirsin diyor mu kocasına bağırsın diyormu alttan alsın diyor hep adam dayak atabilir diyor kadın muhafaza olsun dışarı çıkmasın sesini inceltmesin bakımlı olmqsın diyor
- 3 ay
Kur’ân-ı Kerim’de; «en-Nisâ: Kadınlar» diye bir sûrenin varlığı, o sûrede ve diğer birçok sûrede kadının nikâh, mehir, mîras, talâk ve nafaka gibi medenî haklarının teminat altına alınmış olması İslâm’ın bu husustaki tavrını göstermeye yeter.
- 3 ay
Hadi bu hakların hangisi hıristiyanlıkta var söyle
Soran3 ayTamam sadece maddi olarak geçerli bu benim saydıklarım hala var
Soran3 ayHristiyanlıkta manevi değer var her şey para değil😉
Soran3 ayBiz gerçekten eşlerimizden değer görmek isteriz ama islam kcoaya alttan alacan veli nimetin diyor
- 3 ay
İngilterede 1945e kadar kadınların seçme seçilme hakkı yoktu, 2. Sınıf insandı
- 3 ay
Bak sana Aratürk bu halkı 1923 te verdi.
Soran3 aySeçme hakkı nerden çıktı biz siyaset değil din konuşuyoruz dinde kadının yerini😉
- 3 ay
Sense din kitaplarında hak arıyorsun
Soran3 ayTamam ben zaten laik biriyim feminist olduğum için dindar sayılmam dedim ya hem feminist hem islamcı olmak mümkün değil bağdaşmıyor
- 3 ay
Dindar değilim ama kitabı olmayan, peygamberinin yaradanın oğlu olduğunu iddia eden bir dine inanılır mı islam varken
- 3 ay
Az mantıklı ol
Soran3 ayHak aradığım yok karşılaştırma bu kadının eşi üzerndeki değerini dinde kadının değerini karşılaştırıyorıö sadece
Soran3 ayİnandığımı kim söyledi sadece karşılaştırdım ben kadının ordaki yerini sana hristiyanım dyien olmadı oku bakalım yorumlsrı
Soran3 ayDediğim şey hristiyanlıkta kadın daha değerli gibi duruyor incile bakarak
Soran3 ayKitap incil ama Allahın yaratıcının bir ve tek olduğu da doğru oğul olayına gelirsek evet mantıksız
- 3 ay
“Müslüman erkekler ve müslüman kadınlar, îmân eden erkekler ve îmân eden kadınlar, tâate devam eden erkekler ve tâate devam eden kadınlar, sadâkatli erkekler ve sadâkatli kadınlar, sabreden erkekler ve sabreden kadınlar, mütevâzı erkekler ve mütevâzı kadınlar, sadaka veren erkekler ve sadaka veren kadınlar, oruç tutan erkekler ve oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkekler ve (ırzlarını) koruyan kadınlar, Allâh’ı çok zikreden erkekler ve zikreden kadınlar var ya; işte Allah, bunlar için bir mağfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır.” (el-Ahzâb, 35)
- 3 ay
Bak bakiim ahzab da kadın erkek ayrılmış mı kıymet bakımından...
- 3 ay
Bu arada peygamberin ayşe ile nşye evlendiğini açıklayan yok ama peygamberin 12 karısından sadece 2 sinden çocuğu var.. yani bu belki bili anlatır sana
- Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
3 ayKadının öneminin temelinde din olmamalı. Her dini aynı tanrı yarattıysa buradaki kadına verilen değer tamamen toplumdan kaynaklanıyordur bence.
03 Yorumla
Soran3 ayEvlilik Bağı: Hristiyanlıkta evlilik kutsaldır ve boşanma oldukça zordur. Erkeğin karısını, "Mesih'in kiliseyi sevdiği gibi" (kendini feda edecek kadar) sevmesi emredilir.
Soran3 ayEğer değeri "koruma, aile içindeki merkezi konum ve fıtrata uygun haklar" olarak tanımlıyorsanız İslam'ın yaklaşımını; "ruhsal mutlak eşitlik ve sevgi odaklı fedakarlık" olarak tanımlıyorsanız Hristiyanlığın yaklaşımını kendinize daha yakın bulabilirsiniz.
Soran3 ayHz. Muhammed'in Hz. Ayşe ile evliliğiyle ilgili yaş bilgisi (6 yaşında nişanlanma, 9 yaşında evliliğin gerçekleşmesi), İslam dünyasının en güvenilir kabul ettiği Kütüb-i Sitte (Altı Kitap) içerisindeki şu temel hadis kaynaklarında yer almaktadır:
• Sünen-i Nesai: (Nikah Bölümü, 29)
Dünyada gercek manada İslamiyet hariç hiç bir din kadına değer vermiyor İslamiyet hayvanın hakkını gözetir kadın erkeği geç
00 Yorumlap*rno endüstri Hristiyanlar sayesinde büyüdü.
Ne dersin bu işe
03 Yorumla
Soran3 ayTürbanlı esc lerde var artık
Soran3 ayEn azından p*rno kötü bir şey değil ve amaç belli boşltmak zevk vermek ama dinci olup bunu kullanan her türlü yolsuzluğu yapanlar daha kötü😁
Gizli Üye(36-45)3 ay
evet sana katılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayVay beee. İslam kadını yaşatırken hristiyanlık cadı diye aslı olmadan milyonlarca kadını canlı canlı yaktı. Ama hristiyanlık iyi incil doğru islam kadın düşmanı mı oldu.
00 Yorumla
3 ayTabikide hayır
İslam kadar önem veren din yoktur00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 817 cevap paylaştı.
3 ayDogru soyluyorsun
19 Yorumla
Soran3 ayHaksız mıyım
- 3 ay
Haklisin islamda tam da dedigin gibi. Ama diger dinlerde de pek farki yok ama kadinin daha degerli oldugu kesin orada. Mesela Papa kadin diye bir seyi yok. Rahibelerde de erkek yok. Ayinlerde falan hic kadin gormedim sadece koro souleyen kadinlar var ama erkek kadin ayri degil ya da yakinlar diyim. Bence kadinlar her dinde ikinci plandalar ama islamda cok fazla digerlerinde niraz daha az. Bence kadinlar bas taci olmali. Kadina onem veren bir yasam bicimi lazim.
Soran3 ayEğer değeri "koruma, aile içindeki merkezi konum ve fıtrata uygun haklar" olarak tanımlıyorsanız İslam'ın yaklaşımını; "ruhsal mutlak eşitlik ve sevgi odaklı fedakarlık" olarak tanımlıyorsanız Hristiyanlığın yaklaşımını kendinize daha yakın bulabilirsiniz.
• Sünen-i Nesai: (Nikah Bölümü, 29)- 3 ay
Zaten oyle buluyorum ama hristiyan degilim ama kaymiyor da degilim. Sonucta tanriya yaradana inaniyoruz.
Soran3 ayİnancımız var ama ben dinlerin sonradan değiştirildiğine ekleme yapıldığına inanıyorum çünkü tefsir hadis kitaplarında kadını dövün ersiz kadın olmaz kadın dört duvar arasında olacak yazıyor ama kuranda öyle değil bilmiyorum tövbe haşa ama durum bu gibi sanki
- 3 ay
Muhtemelen dogru dusunuyorsunuz bende sizin gobi dusunuyorum. Ama en tehlikeliside dindadrim
Muslumanim vs diyip milleti kandiranlar bunlardan cok var maalesef
Gizli Üye(30-35)3 ayİslamiyet'i nereden öğrendiğin önemli. Emevi gelenekleri yüzünden çoğu. Yaşar Nuri Öztürk, Mehmet Okuyan dinlersen anlarsın...
00 Yorumla
3 ayEvde incil ve tevrat var (Hristiyanlar hm incile hem tevrata hem de zebura inanır, ikisi de hristiyanlara aittir yahudiler yalnız tevrat ve zebura inanır) hemen geliyorum incil ve tevrattan ayetleri hiç yorum katmadan yazıcam
013 Yorumla- 3 ay
Kur’an’da recm cezası geçmez, ama tevratta (eski ahitte) yasa’nın tekrarı 22. bab 21. ayet şöyledir “(Bir adam bir kızla evlenir ve onunla yattıktan sonra bakire olmadığını öğrenirse) Kızı baba evinin kapısına çıkaracaklar. Kent halkı taşlayarak kızı öldürecek.”
- 3 ay
İncil (Yeni ahit) 1. Timoteos 2. bab 9-15. ayetler “Kadınların da saç örgüleriyle, altınlarla, incilerle ya da pahalı giysilerle değil, sade giyimle, edepli ve ölçülü turumla, Tanrı yolunda yürüdüklerini ileri süren kadınlara yaraşır biçimde, iyi işlerle süslenmelerini isterim. Kadın sessizlik ve tam bir uysallık içinde öğrensin. Kadının öğretmesine, erkeğe egemen olmasına izin vermiyorum; sakin olsun. Çünkü önce Adem, sonra Havva yaratıldı; aldatılan da Adem değildi, kadın aldatıp suç işledi. Ama doğum yapıp kurtulacaktır; yeter ki, sağduyuyla iman, sevgi ve kutsallıkla yaşasın.”
- 3 ay
İncilde kadının süslenmesine ve öğrenmesine ilişkin böyle yazarken mesela dünyadaki ilk üniversiteyi kuran kişi fatıma el-fihrî isminde Müslüman bir kadın.
- 3 ay
yine eski ahit yasa’nın tekrarı 22. bab 28-29. ayetler “Eğer bir adam nişanlı olmayan bakire bir kızla karşılaşır, tutup ona tecavüz ederse ve bu ortaya çıkarsa, kıza tecavüz eden adam kızın babasına elli gümüş verecek. Kıza tecavüz ettiği için onu karı olarak alacak ve yaşamı boyunca onu boşayamayacaktır.” söze gerek yok bu ayete göre sana biri tecavüz ederse ömür boyu onunla evli kalmak zorundasın.
- 3 ay
İncil, 1. Kortliler 14. bab 34. ayet “Kadınlar toplantılarınızda sessiz kalsın. Konuşmalarına izin yoktur. Kutsal Yasa’nın belirttiği gibi, uysal olsunlar. Öğrenmek istedikleri bir şey varsa, evde kocalarına sorsunlar. Çünkü kadının toplantı sırasında konuşması ayıptır.”
- 3 ay
İncil, Efesliler 5. bab 22-24. ayetler “Ey kadınlar, Rab’be bağımlı olduğunuz gibi, kocalarınıza bağımlı olun. Çünkü Mesih bedenin kurtarıcısı olarak kilisenin başı olduğu gibi, erkek de kadının başıdır. Kilise Mesih’e bağımlı olduğu gibi, kadınlar da her durumda kocalarına bağımlı olsunlar.”
- 3 ay
Hristiyanlıkta doğum yapıp anne olmak bir günahtan kurtuluştur. İslam’da ise Nesâi, Cennet, 6 “Cennet annelerin ayakları altındadır.”
- 3 ay
Müslim, Birr (İyilik), 149 “Her kim iki kız çocuğunu güzelce yetiştirirse, kıyamet günü ben ve o şöyle olacağız.” (şöyle olacağız derken parmaklarını birleştirmiştir.)
- 3 ay
Müslim, Rada’, 64 “Dünya geçici bir nimettir; onun en hayırlı nimeti saliha kadındır.”
- 3 ay
Buhârî, Nikâh, 79; Müslim, Rada’, 60 “Kadınlara iyi davranın”
- 3 ay
Tirmizî, Rada’, 11 “Müminlerin iman bakımından en mükemmeli, ahlâkı en güzel olanıdır; en hayırlınız da kadınlarına karşı en hayırlı olanınızdır.”
- 3 ay
Ebû Dâvûd, Edeb, 120 “Kim üç kız çocuğunu yetiştirir, onları eğitir, evlendirir ve onlara iyi davranırsa cennet onundur.”
- 3 ay
Daha çok yazarım ama bu kadar yeter yoruldum
3 ayAslında Hristiyanlık asla kadına değer veren bir din değil. Batı özellikle kadına hiç değer vermez. Kadını itaat edecek ve boyun eğecek bir canlı olarak görür az önce derste işledik :)
10 Yorumlahiristiyanlar mukadestir bizim gibi yobaz yalanci degiller
00 YorumlaMisyonerlik faaliyetleri
01 Yorumla
Soran3 ayO nr
3 aySemavi dinlerde kadınlar ikinci sınıf
00 YorumlaSen ne sordun cahiller ne cevap veriyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
3 ayOnlar insana önem veriyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. ikiside aynı aç incili oku :D
00 Yorumla
3 ayEvet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
3 ayHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayHayır.
08 Yorumla
Soran3 ayNasıl ne alakası var aç incili oku dinle ana tema sevgi orada kadına bağlılık değer fakat islamı kötülemiyorum ama islam da tamamen kadın ersiz bir hiç fıtraten zayıf kocaya bağımlı hem feminist hem müslüman olmak imkansız feminist olan islamcı olamaz zaten laik olur
Cevap sahibi3 ayHangi İncil?
Soran3 ayOku hepsini hepsinde tema sevgi
Soran3 ayYuhanna
Cevap sahibi3 ayBarnabas?
Soran3 ayLuka İncili: Genellikle "Kadınların İncili" olarak da anılır çünkü Meryem (İsa’nın annesi), Elizabet, Anna, Marta ve Meryem gibi kadın figürlerin hikâyelerine ve imanlarına en çok yer veren bölümdür.
Cevap sahibi3 ayİnen kitap 1
Okunan çok.
Bazıları değişmiş yani.
Cevap sahibi3 ayPeki. İyi günler. Bilgilendirme için teşekkürler. Kuran tek ve hiç değişmedi. Kadın da önemli, erkek de İslam'da. Kişilerin hatası dini bağlamaz.
İyi günler.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat