Karıma ve 2 çocuğuma dönüyorum o yakama yapışan ve benim de tabii ki kuyruk salladığım ( itiraf ) o kadını da herkesi de bırakıyorum.
SADIK BİR ADAM OLACAĞIM BUNDAN SONRA VARSA YOKSA SADECE EŞİM VE 2 KIZ ÇOCUĞUM.
Karıma ve 2 çocuğuma dönüyorum o yakama yapışan ve benim de tabii ki kuyruk salladığım ( itiraf ) o kadını da herkesi de bırakıyorum.
SADIK BİR ADAM OLACAĞIM BUNDAN SONRA VARSA YOKSA SADECE EŞİM VE 2 KIZ ÇOCUĞUM.
Cevap
1Cevap
Ayıp ya evlisin allah sana iki kız evlat vermiş daha da gözün gönlün dışarda inşallah cocuklar başkasındandır.
Tövbe ettiğim şu gece yapma
Kimse şu hayatta yaşattığını yaşamadan ölmez allahın adaleti büyük bir bakarsın en yakının karına göz koymus karın da ona seni öylece iki çocuğunla koyup gitmiş başın yere gelecek o gün anlıcaksın ben ne yaptım diyceksin
Tamam o zaman ben aldatmaya devam edeyim madem kaçışım yok. Teşekkürler gözümü açtığın için.
Banane senin karın senin çocuğun ister sev ister terk et ama bi gün canın cok yanacak
Ne demek banane senin yüzünden bu günahıma devam edeceğim ortaksın.
Iyy seninle aynı okisijeni bile solumam inşallah şeyin kopar da bir daha abazalık yapamazsın
Düşük iqsün soluyamazsın zaten beyin ve mantık yok sende.
Çok konusacağına karına kızına sahip çık buralarda fazla dolaşma iki gram kalan aklını da alırlar 🫡🤣
Senin gibi beyinsizler mi benim aklımı alıcak 🤣🤣
He he bak sorunda ne yazıyor adam olacağım artık demek ki daha olamamışsın ve ben böylelerine sadece akıl veririm başka bir şey değil sana daha ne diyeyim ki bir gün anlarsın (beynine oksijen gitmeye başladığında)😂
Bak bak o cücük kanarya beyniyle manipüle etmeye kalkışıyor bide kışt ordan bakim. Sorumda ne diyor? SADIK BİR ADAM OLACAĞIM DİYOR. Sadık burada sıfat. Biliyormusun yavrucum sıfat ne demek? Hı? alıcak mı o minicik kabın? Yoksa boştan anlatmiyim emi guzum?
Karına de ki sana koca buldum. Sen bana dm den yaz avukat bi kuzenim var karına ayarlayayım onu boşanmakta kolay olur beleşe halleder çocuklarına da baba olur 😂 off ne eğlendim ya iyi ki böyle bir soru yazdın ha 🤣
18 yaşında ki ergen itin popon sokulunca beyni de yetmeyince zırvalamaya ve bel altı vurmaya çalışıyor. Off yiaa ni eğlendim haha. Mk beyinsiz eziği. d Hadi canım yks falan gir 1milyonunculukta başarılar mk beyinsizi. d
Ayy birini daha kudurttum😱 yine tebrik ediyorum kendimi ağla ama ötede 😂
Ne boş insansın ya küfür edince ne oldun sadık adam mı oldun seninle evlenen kadının aklı yok bak ben 10 dk da tanıdım kadın kaç senelik kocasını tanıyamamış sadık adam olacakmış ooyy kıyamam 🤣🤣🤣🤣
Bir daha yapma üzme kadınxağızıda neyse
Birader alıntılar seni rahatsız etmiş haklısın ama tövbe dediğin mağrur olmazdı zaten
Hım neden aldatma isteği duydun eşinde eksik olan neede başkası tamamladı
Sıkıldım eşimin her şeyi tahmin edilebilinir o başkası mantıksız saçma sapan bir kadındı ve saçmalıkları beni çekti.
Sende biliyorsun yaptığın hatta umarım tekrarı olmaz unutma yaşattığınıda yaşarsın bugün sen yaparsan yarın eşin yapar
Allah korusun
Sen kendini koruyamadın ama eşinde nefsine yenik düştü bilir hata sonuçta
O sen değil
Evli olmadığım için bir şey diyemem ama belki eşinde senin hakkında o sen değil demiştir güvenmiş olabir sana
Sahidim abi bidaha aldatirsan ocsun ozaman shaggas
Şöyle destekleyin ya alttaki kızlar cinimi tepeme çıkardı. Helal olsun sana şahidim sen ol
Eşin sana bundan sonra güvenir mi bilemeyiz
Bilmiyor ki neden güvenmesin
He ben biliyor sandım 😂 inşallah öğrenir de boşar seni
Öğrenemez ego değil objektif bir şekilde söylüyorum ben çok zekiyim :))
Zeki olsan uçkurunun peşine düşüp yuvanı yikmazdin
Uçkurumdan değil sıkıldığımdan oldu bu durumlar yanlış tahmin
Aynen
Ne aynen oğlum söylüyoruz iştee
O… cocugsn
Yazıklar olsun size şurada beni destekleyeceğinize yolumdan döndürdünüz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kararı almak büyük bir yüzleşme gerektirir ve seni ciddiyetle takdir ediyorum 🌿 Ramazan’da içinden gelen bu dönüş isteği çok kıymetli. Ben şahit olmaktan çok niyetinin arkasında durmana odaklanmanı isterim. Eşine karşı dürüst ve sabırlı olman gerekecek çünkü güven yeniden zamanla kurulur 💛 Çocukların için attığın bu adım onların hayatında derin iz bırakır. İstikrarlı olursan değişim gerçek olur. Kalbini temiz tut ve sözünü davranışınla destekle 🌙✨