Ailem ve sevgilim benden neden böyle kolay vazgeçiyor, gözden düşmüş gibi hissetmemin sebebi ne?

Selamün aleyküm gardaşlarım ablalarım ben TSK'da JÖH birliğinde personelim canımı yakan bir durum var annem babam kardeşlerim benden vazgeçmiş gibi pek arayıp sormazlar arada onların yanına gittiğimde yokmuşum gibi davranırlar çocuklarla ilgilenirler gözden düşmüş gibi hissediyorum bana bir şey olsa umurlarında olmaz gibi babam alkolik biridir içer sürekli eve her gün bira alır annem bipolar hastası arada bir kafayı yiyip babamla saçma sapan kavga ederler abim ve ablam da evlendi çoluk çocuğa karıştılar yani ne bileyim ben sevgisiz büyüdüm de şimdi kökten gitmiş gibi iletişim sevgi saygı hani sevgilim vardı o da beni aldattı deli gibi ağladım dünya çok acıtıyor çok fena bir yer diye gözümün içine bakarak yalan söyledi o kız arkadaşını ajan olarak kullandım yediği her haltı fotoğrafladı gösterdi telefonunun içine kadar sızdım onun canım çok yandı ya arkadaşı benden hoşlanıyordu ama ben o kızın yaptığı yvşklığı yapıp arkadaşını elde etmedim ve onun arkadaşı da onun gibidir onu satıyorsa yarın bana da aynı şeyi yapar offf ne aileden hayır var ne sevgiliden ben neden böyle bunların gözünden düşüyorum karşıma hayırlı bir kız çıkmıyor hani çirkin de değilim her kızı etkileyebiliyorum ama sağlam ilişki kuramıyorum acaba ölüm riskli bir meslek yaptığım için mi böyle tavır sergiliyorlar ben ne yaptım da bunlar bana böyle oldu anlayamıyorum

Ailem ve sevgilim benden neden böyle kolay vazgeçiyor, gözden düşmüş gibi hissetmemin sebebi ne?