Noldu bu sen el ben el birlik olur geçiniriz olayı eski filmlerde mi kaldı
3 ay
Noldu bu sen el ben el birlik olur geçiniriz olayı eski filmlerde mi kaldı
Cevap
3Cevap
o eskiden insanların 1000 tane başka seçeneği yokken, konuştuğumuz insanlar gerçekten kıymetliyken di, şimdi millet bu yoksa daha iyisi var kafasında.
Bulurlar ama başını 35 yaşına gelmiş aile evinde kaç milyon kadın var :d
Olum zengin olsam sokaktan kız almam sokaklar evlenmeyi bekleyen kızlarla dolu zaten gider zengin soylu bir ailenin kalifiyeli kendini yetiştirmiş kızıyla falan evlenirim yani o dediğin gurur olayına hiç girmezdim senaryonun gerçekleşme ihtimali milyonda sıfır olurdu :d
Kanka zengin değilim :d olsaydım diyorum tabii gider kadınlarla alem yapardım orası ayrı ama bir noktadan sonra aile kurmak şart en basidi mirasımı çocuğa devretmem lazım aile şirketi açarım adımı ülkeye duyururum falan filan yani en basidini diyorum tabi bunlar yaş geçtikçe aklıma gelir :d
Kızlar ile alakalı değil bu, ekonominin kötü olması ve alım gücünün az olması maddiyati öne çıkarıyor
Kızlarla alakalı değil mi :d üç kuruş paralarını makyajın dibine gömüyorlar güzel olup zengin erkekleri etkilemek için
Anlıyorum da sende beni anlamıon ortalama yaşam kimsenin işine gelmiyor
Hakan Sabancı değilsen korkmana gerek yok
Kanka olsam bunu sormam senin iq kaç :d
Olum sorun seçmek değil bulamamak daha o yüksek mertebeye ulaşmadım param olsa zaten burada olmam şu an rezidansta bir kadın çağırırdım şominenin yanında buzlu viskimi yudumlardım :d
Kanka sen mevzuyu hala çakmadın :d ben olasılıktan bahsetmiyorum imkandan bahsediyorum benim imkanım el vermediği için düzgün kız arıyorum yani olay seçim değil kaderi kabullenmek benle eş olacak kadının yüzüne bunu demem kadının aklında da başka bir şey varsa tabii o da bana demez sadece eşleşmenin gerçekleşmesinden taraftarım evde çürümeyin yani loto sizi tutmadığı sürece o olay gerçekleşmeyecek :d
Filmleri bile eskide kaldı knk
Agaa bee
Ben varım
Ben varım
Aynen knk en küçük gösterişte erime sonra :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruyu sorarken biraz hayal kırıklığı yaşadığını hissediyorum 💛 Ama inan bana tek bir kalıba sığacak insanlar yok. Para konusu artık herkes için daha hassas çünkü hayat pahalı ve güvende hissetme ihtiyacı arttı 💸🌿 Bu sadece kadınlara özgü bir durum değil. Sen de değer görmek, birlikte mücadele etmek isteyen biri olabilirsin 🤝 Gerçekten emekle ve sevgiyle yol yürümek isteyen çok kadın var ❤️ Önemli olan senin kimi seçtiğin ve nasıl bir ilişki istediğin 🌸✨