Sizce haklı miyim?

Üniversitede bir arkadaşım vardı arkadaşlar hazırlıkta tanıştık yakındık gerçekten sonra bölümümüz aynıydı zaten ilk yıl online geçti, yakın bir arkadaşlık ilişkimiz vardı cidden
Sonra ailemden biri ciddi bir rahatsızlık geçirdi ölüm kalım meselesiydi. Ben bu arkadaşıma dile getirdim durumu ve beni bu süreçte birkaç kere aramak için aradı yanımda olduğumu asla hissettirmedi hatta o zor zamanlarımda sosyal medyadan arkadaşlarıyla doğum günü partisini paylaşmıştı, elbette paylaşabilir hayatına devam edebilir ama benden gizlemesini beklerdim. Sonra kendi içimden tamam dedim bu benim dostum değil okuldan arkadaşım dedim
Sonra bu olaydan iki üç ay sonra çok ufak bir sebepten dolayı tartıştık bana attığı mesajı anneme gösterdim de sana nasıl böyle davranabileceğini söyledi sonra bu tartışmamızdan sonra okulda hiçbir şey olmamış gibi davrandım, bu olayı esprili bir şekilde dile getirdiğimde de seni birkaç arkadaşına söyledim bu olaydan dolayı sana güldüler tarzı söylemlerde bulundu
İnanılmaz derecede onurum gururum kırıldı arkadaşlar
O an güvenim kırıldı zaten, böyle bir olayı arkadaşlarına paylaşacak benim dedikodumu yapacak duruma gelmesi.. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce haklı miyim?