Sizce haklı mıyım?

Arkadaşlar. Ben arcelik magazasinda calisiyorum. Bizim orada 69 yaşında bi patron var. Geberesice. Bugun bi müşteri kurutma makinesi aldı. Nakit olarak. Sonra hesaplama yaptı.12 500 çıktı sonuç. Arka tarafa geçtik musteriyle. Islemlerini yaparken patronun oğlu "Bu 12.500 mu. O kadar mı alacaz. Babama bi sorsana."dedi. Bende gittim sordum. Musterilerin yanında bağırıp "Kızım söyledim yaa. Tekrar tekrar ne soruyon."diye bağırdı. Kovar gibi gönderdi. Sinirlerime hakim olamadım. Gittim mutfakta ağladım. Magazaya dönüp ağlamış olduğumu görünce "Gel otur suraya. Sirf böyle dedim diye mi ağladın. Ben küfür mü ettim hakaret mi ettim."dedi. Bende "Ya ben teyit etmek için soruyorum. Bi hata olsa benden bileceksiniz"dedim."Sorma. Niye soruyon"dedi. Ulan unutmus olabilirim dedim."Unutma. Niye unutuyon"diyor. Seytan dedi kalk boğazına sarıl. Serefsiz herif. Sizce haklı miyim? Ordan ayrılmayı düşünüyorum. Surekli bi tersleme.1.5 ayda bıktım artık. Dun oğlundan magazanin internetine bağlanabilir miyim? dedim. Hayir dedi. Neymis çok geliyormus internet. Diger elemanlar kullanıyor ama. Ben arkaya geçince "burada işin yok. Onde dur"diyor.19 yıllık çalışan arkada 2 saat muhabbet ediyor. Kimse bisi demiyor. Sinir oluyorum.
Sizce haklı mıyım?