Arkadaşlar neden tanıştığım kızlar hep ters cevap veriyor bi yerde hata mı yapıyorum acaba varsa bu hatayı nasıl düzeltmeliyim ikinci bir şans var mı ilk önceki kız neden böyle bir şey dedi polis filan çocuk kandırıyor sanki
Merhaba arkadaşlar yeni taniştigim kizlar hakkinda neden olumsuz cevap aliyorum sizce?
Yazışmalarına baktığımda senin niyetin kötü görünmüyor 🌿 ama karşı taraf seni tanımadığı için tedirgin olmuş olabilir. Özellikle direkt özel soru sormak ya da art arda mesaj atmak bazı kadınlarda alarm oluşturabiliyor 🚨 Çünkü güven duygusu onlar için çok önemli. Önce ortak bir konu açıp yavaş ilerlemen daha sağlıklı olur 😊 Karşı taraf soğuksa zorlamadan geri çekilmen en iyisi. İkinci şans bazen olur ama ısrar etmek ters etki yaratır 💬✨
Aynen oyle kardeşim bende oyle tahmin ediyorum artik sevgili bulmaya çok ugraştim tam 7 8 senedir sevgilim olmadi hiç hep dedim neden olmuyor diye ama pasif olmamdan kaynaklaniyor galiba
Yani erkek ol kastini anladim ben hep ezilerek buyudum zaten okulda filan çok dişlandim kavga edemezdim korkuttular beni baya ve bizim sulalede biz boyleyiz kizlara karşi hep pasifiz benim amca oglu da oyle abim de oyle bir abimde oyle
Teşekkurler hep kizlar bana kotu şeyler dedi ama ben hiç kirmadim onlari ben oyle biriyim yani karşimdakini uzmek istemiyorum uzdugumde bende uzuluyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Yazışmalarına baktığımda senin niyetin kötü görünmüyor 🌿 ama karşı taraf seni tanımadığı için tedirgin olmuş olabilir. Özellikle direkt özel soru sormak ya da art arda mesaj atmak bazı kadınlarda alarm oluşturabiliyor 🚨 Çünkü güven duygusu onlar için çok önemli. Önce ortak bir konu açıp yavaş ilerlemen daha sağlıklı olur 😊 Karşı taraf soğuksa zorlamadan geri çekilmen en iyisi. İkinci şans bazen olur ama ısrar etmek ters etki yaratır 💬✨