Allah rızası için fikrinizi yazar mısınız. Evliliğimin 1. yılında eşimin bilmediğim bir Instagram'ı olduğunu ve biz nişanlıyken çalıştığı firmadaki kızlarla yılışık konuşmalar yaptığını öğrendim. Benim doğu görevim için Urfa'ya gelmiştik evlenince. Evlenince de nişanlıyken yılışık konuştuğu kızlardan 2 tanesiyle günlük hayattan yani ne yapıyorsun, iş nasıl gidiyor gibi mesajlaşmış. Ben öğrenince baba evine gittim. Düzeldim. Daha yapmayacağım dedi. Barıştık. 5 yıl sonra doğu görevi yerimizden Bursa'ya ailelerimizin yanına geldik. 1 yıl sonra eşimin çalıştığı şube değişti. Şube değiştikten sonra eşimle konuşurken bir anda Ayşe'nin selamı var dedi. Ben de nerede gördün de selam söyledi deyip teline baktım. Eski şubesinde evli eşimden 9 yaş büyük bir kadının 1 ay içinde 5 kez aradığını gördüm. Eşim markette müdür. Kadın da poğaça bölümünde çalışan bir personel. Eşim bana bu kadının iş yükü az olduğu için herkesle işle ilgili çok dedikodu yapıyordu. Beraber iş yaparken dedikodu yapıyorduk. Sonra ben işten ayrılınca 1.'de hayırlı olsuna aradı. 2.'de annem ameliyat olacak diye geçmiş olsun demek için aradı. 3.'de annem ameliyat olduktan sonra geçmiş olsun demek için aradı. Bu 3 aramada iş yeriyle alakalı dedikodu da yaptık. 4. aramada siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız, yeni gelen iyi değil gibi beni övdü. Ben de eski personelim yaptığım işi övünce hoşuma gitti. 5. aramada kadının ilgisini farkettim. Eşim bu aramaları görse sıkıntı olacak dedim. Seni yumuşatmak için selamı var dedim dedi. Ben de peki ben bir anda düşünemeyip aleyküm selam deseydim ne olacaktı deyince o zaman demek ki araması anormal değilmiş diye düşünüp birkaç kez daha açabilirdim dedi. Şu an bütün hatalarımı anladım diyor ama ben artık çok korkuyorum. Çocuğum yok. Mesleğim var. Durumum iyi. Boşanmayı düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer