Neden beni onları sevdiği gibi sevmeyecek?

Gelecekteki eşim olursa eğer nasıl kabulleneceğim bilmiyorum Birini tanımak bile istemiyorum bu yüzden. Geçmişini kıskanıyorum geçmişindeki kızlarla yaşadığı ilişkileri, anıları, onlara verdiği değeri, sevgiyi, saygıyı., Kabullenemiyorum kıskanıyorum deliye dönüyorum benim normal bir insanla normal bir anım bile yokken geçmişte başka kızlarla olan mutluluğunu kıskanıyorum çünkü hiçbir zaman bana ona verdiği değeri vermeyecek beni öyle sevmeyecek bana öyle bakmayacak deli oluyorum kıskançlıktan kıyaslıyorum kendimi. Zaten benim gibi zavallı bir mahlukatla evlenmek ister mi ancak çıkarı için yapar bunu neden beni sevmeyecek değer vermeyecek çünkü başka kadınlar daha ağır basacak unutamayacak onları seslerini gülüşlerini kokularını hiçbir anını unutmayacak benimle zaman geçirmek bile istemeyecek çünkü onlarla mutlu olduğu kadar olmayacak niye ya niye diyorum içimden niye beni sevmeyecek niye bana o kadar aşık olmayacak ne eksiğim var benim sonra ne kadar yetersiz zavallı olduğumu görüyorum makyaj yapamayan oyun oynamayan eğlenmeyi içmeyi bilmeyen bir kızı napsın niye evlensin niye aşık olsun zarif özgüvenli ışıl ışıl parlayan kadınlar varken ben en başta yenilgiye uğramışım zaten
Neden beni onları sevdiği gibi sevmeyecek?