Okuldakiler beni kıskanıyor.. UZUN YAZIDIR?

Lisedeyim ve okulumu değiştirdim bu sene. Yeni okulumda koca sınıfta sadece bir kaç kişiyle anlaşabiliyorum. Erkek arkadaşlarla bir sorunum yok ama samimiyet kurmuyorumKızlar desen hepsi bana düşman oysa ki etliye sütlüye karışmıyorum. Yeniokulumun bulunduğu yer merkezi olarak kötü bir semtte ve semtin insanı geliyor mahalleden felan. Benimoturduğum semt, eski okulumun bulunduğu yer çevre olarak çok daha iyiydi. Okulda bir hocamız tatilde gitiğimiz yerleri soruyordu herkes memleketine gittiğini felan söyledi ben gittiğim yerleri sayınca hava atıyormuş durumuna düştüm. O günden beri ''zengin'' damgası yedim. Oysa ki gayet orta halli bir aileyiz. Dış görünüşe gelirsek okulumda güzel fazla yok. Çok güzel olduğumu kesinlikle idda etmiyorum ama onlara göre daha alımlı bir kızım. Sınıftan çok çok çok yakın bir kız arkadaşım var kardeş sanıyorlar bizi o kadar yakınız. Ve arkadaşımda çok güzel okulun gözde kızı.
Sınıftakiler çocuk gibi hala büyümemişler. Kızlar çok lakayıt. Kapalı bir kız bile ağırlığını koyamıyor aşırıya kaçan saçma hareketler sergiliyolar. Dediğim gibi kardeşim kadar yakın bir kız arkadaşım var. Oda benim gibi muhattap olmamaya çalışıyor sınıftakilerle. Ama konuşmaya gelince kalp kırmaktan çok korkar. Sevmese bile alttan alır herkesin yüzüne güler o yüzden seviliyor. Oysa ben öyle değilim asla taviz vermiyorum kendimden. Akrep burcuyum bütün özelliklerini taşıyorum. Devamlı bana laf sokmaya çalışıyolar durup dururken devamlı laf atıyolar cevap vermiyor küçümser gibi bakıp susuyorum. Konuştuğum insanlara karşı çok neşeliyim. Hareketli komiğim ama sınıf ortamında kendim gibi değilim çok sert bir bakış oluşuyor suratımda bunu bende kabul ediyorum herkesi küçümser gibi bakıyorum çünkü gerçekten aptallıkları beni şaşırtıyor bazen onlara duyurucak şekilde dilede getiriyorum. Sınıftakiler bana çok tavırlı ben kimseye bir şey yapmıyorum çünkü olgun bir insanım. Karakterime zıt düşer mahalle karısı gibiçirkefleşmek tek yaptığım onlar bana sataştıgı için '' sizi umursamıyorum imajı verip alayc
Güncellemeler
+1 yıl
gibiçirkefleşmek tek yaptığım onlar bana sataştıgı için '' sizi umursamıyorum imajı verip alaycı bakmak. Buda onların zoruna gidiyor sanırım ben merak ediyorum bu insanlara hiç bir şey yapmayıp cevap dahi vermediğim halde niye bu kadar benimle uğraşıyolar niye bu kadar nefret ediliyorum. Ön yargıları kırsalar gerçekten iyi bir insanım ama beni sevmiyolar neden...
Güncellemeler
+1 yıl
@rakibalik11
Okuldakiler beni kıskanıyor.. UZUN YAZIDIR?