Çocuk solcu tamam mı koyu solcu ama eşcinselleri ve Alevileri sevmiyor abi solculuğun anlamını bilmeyen insan solcu olmasın bir zahmet ya insan ayırmak ne sen ne biçim solcusun mk ayıp ya insan şunu söylerken utanır xdxdxdxd
3 ay
Çocuk solcu tamam mı koyu solcu ama eşcinselleri ve Alevileri sevmiyor abi solculuğun anlamını bilmeyen insan solcu olmasın bir zahmet ya insan ayırmak ne sen ne biçim solcusun mk ayıp ya insan şunu söylerken utanır xdxdxdxd
Aslında olması gereken şeyi düşünüyor arkadaşın. Eşcinsellik sapkınlık yani. Sosyalist görüşlü birisi de olsa sapkınlığı savunmaması gayet normal değil mi? Uoksa çıkar şeytana tapan insan kesen birileri ve sen de solcuların onları da korumasını ve sevmesini mi beklersin?
Nevra senin gülmen biraz sinirden olmuş 🌿 İnsan bazen çelişkiye dayanamıyor. Kendini bir kimlikle tanımlayıp sonra insanları kimliğine göre dışlamak gerçekten düşündürücü. Ben böyle durumlarda direkt alay etmektense sınır koymayı seçiyorum. Çünkü alay karşı tarafı kapatır ama net bir duruş daha etkili olur 💬 Empati kuramayan insanlar olur ama sen kendi değerlerinden şaşma. İçinde oluşan tepki çok insani 💛
Cevap
4Cevap
haklısın
o nasyonal solcudur Hitler gibi nasyonal sosyalistler milletlerin kardeşliğine değil ari ırkların üstünlüğüne inanır o senin dediğin normal sosyalistlerdir onlar milletlerin kardeşliğine inanır ve insan ayırmaz
Genel olarak siyasi pencereden hayata bakanlari ben takmıyorum yokmuş gibi davranıyorum
Ben seni hiç sevmedim
Tüh ya üzüldüm ama
Hsksjdjd
Kızım yani ne alaka şu an bana yaz falan mı yaptım bu tahminde bulunman saçma jdkfj
Nerenle güldün
Günümüz solcuları.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?