Arkadaşların şakası sonucu yaşadığım utanç verici olay?

Geçen hafta 4 arkadaşımla birlikte tatile çıktık tatil için de 2 katlı bir evin alt katını tuttuk üst katımız boştu neyse ben de arkadaşlar arasında çok cıvık olmayı sevmem öyle arkadaşlar bana şaka yapmak istemişler ve içeceğime ilaç atarak beni uyutmuşlar sonra üzerimdekileri komple tamamen soyup tamamen çıplak halde (özel bölgem de dahil) beni şişme deniz yatağının üzerine yatırıp evin bahçesindeki havuza bırakmışlar sonra da nereye gittiler bilmiyorum tam da o ara beni bahçıvan farketmiş suyun içine düşmüşüm bi an ambulans sesiyle uyandım bir baktım ki havuzun kenarında çırılçıplak halde sırt üstü yatıyorum başımda da tanımadığım birisi var sanırım bahçıvandı iyimisin falan diyerek beni silkeliyor birden hareket de edemedim artık nasıl bi ilaç verdilerse tabi ambulanstan 2 hemşire ve şöför indi tabi beni o halde görünce şaşırdılar sağolsun şöför abi hemen bi battaniye getirip benim ön bölgeye kapattı çevreden insanlar falan bakmasın diye ama utançtan ölüyorum bende baygın numarası yapmaya çalışıyorum ama tabi kendimde olup olmadığımı anlamak için uğraşıyorlar işte hemşire göğüs ucumu sıkıp tepki vermemi bekliyor falan derken kendimde olduğumu anladılar neyse ayaklarımdan tutup sedyeye taşıdılar ambulansta işte birçok muayene yaptılar hastaneye gittik hala kendimde değilim ambulanstakiler bi tame çamaşır giydirmeyi de akıl etmediler sağolsun hastanede acilde bi abi vardı beni sedyeyle acile götürem bir yerden çamaşır bulup bana giydirdi sonra biraz kendime geldim neyseki ölmediğime dua ediyorum doktor çok fazla su yutmuşsun falan dedi ama o utancı unutmam imkansız neden böyle arkadaşlarla tatile gitmişim bende bilmiyorum
Arkadaşların şakası sonucu yaşadığım utanç verici olay?