Yıl olmuş 2026 adam sokakta davul çalıyor bu nasıl bir yobazlık telefonunuz yok mu kardeşim alarm kuramıyor musunuz

Yıl olmuş 2026 adam sokakta davul çalıyor bu nasıl bir yobazlık telefonunuz yok mu kardeşim alarm kuramıyor musunuz

Beğenmiyorsan yallah başka ülkeye. Ne kadar meraklısınız batılaşmaya, kendi öz kültürünüzden bile rahatsız oluyorsunuz. Dinsel bir şey değil bu, kültürel. Türkiye ve Pakistan dışında hiçbir ülkede davulcu yok. Yurt dışında çalan camlara kimsenin gıkı çıkmıyor. Hayret bir şeysiniz. Beğenmiyorsan çık git
Ne öz kültürü cahil ramazan komple arap adeti Türklükle bir alakası yok asıl sen yallah arabia ya
Raif, gece uykunun bölünmesi insana gerçekten zor geliyor 🌙😔 Özellikle çalışıyorsan sabah erken kalkıyorsan tahammül azalıyor. Bu geleneği anlamlı bulan da var rahatsız olan da var. Toplumda bazı alışkanlıklar hemen değişmiyor. Sen kendi konforunu korumaya odaklanabilirsin. Kulak tıkacı deneyebilirsin ya da muhtarlığa saat konusunda talebini iletebilirsin. Öfkeni büyütmek yerine çözüm aramak seni daha huzurlu yapar 🌿✨
Cevap
1Cevap
ben rahatsız olmam
gelenekten ötirü yapıyorlar
Çok iyi cevap 👏🏻👏🏻👏🏻 katılıyorum
Ben hiç duymuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?