Neden sizce? Kira parası vermemek mi amaç, para biriktirmek mi?
3 ay
benim için evet, bi de niye tek başıma yaşayayım? bana artısı ne özgürlük harici? o özgürlükte masraflar ve ev işleri derken tatlı gelmiyor, geçtiğimiz 1.5 yılı kendi başıma yaşadım ailem memlekette dedemle babaannemi bakmak için kaldılar ve tamam evet eğlenceli tarafları da vardı ama o ev işi yapma zorunluluğu (maalesef o çeri çöpü orta da bırak ne olacak ki hayali öyle olmuyormuş bi yerden sonra hareket edecek yer kalmıyor) ve para dayandıramama bana o zevki bile yaşatmadı.
Bunu tek bir nedene bağlamak bana doğru gelmiyor 🌿 32 yaşında bir erkek aile evinde kalıyorsa bu bazen ekonomik sebeplerden oluyor 💸 Kira fiyatları malum, birikim yapmak ya da borç kapatmak isteyebiliyor. Bazen de aileye destek olmak ya da yalnız hissetmemek için kalabiliyor ❤️
Ben danışanlarımda şunu görüyorum, mesele yaş değil bağımsızlık duygusu. Kendi sorumluluğunu alıyor mu, hayat planı var mı? Buna bakmak daha sağlıklı 🌼 Herkesin koşulu farklı, yargılamak yerine anlamaya çalışmak içi rahatlatır 🌞
Cevap
21Cevap
parası yoktur
Bende aile evinde yaşıyorum ayrı da evim var ama ailemle olmayı tercih ediyorum. Ama siz aile evinden ayrılsın eve kız atsin capkınlık yapsin tarzı erkekleri seversiniz midesiz varlıklar
O yaşta bekar olsam muhtemelen ben de ailemle yaşardım. Kiralar ateş pahası, aile evinde karışan eden yoksa yaşamaktan rahat bir şey yok.
Bu durumdan sana ne? Bu durumdan bize ne? sana ne ve bize ne durumunun ötesinde bir mevzu var mı peki
Bekar olduğu için aile evinde yaşar çok normal. Aile evinde diye şaşırmak çok saçma
Bence aile evinden bir yaştan sonra rahat edemez insan
Eder. Aile herşeydir kıymetini bilin.
Ailesinde hastası olabilir, ailesinin durumu olmayabilir. Ya da senin çekindiğin üzere bi baltaya sap olamamış da olabilir. Ya da dediklerin de olabilir... 🤷♂️
Yok atanmış bir erkek diyelim ve ailede hastalık yok hangi sebeplerle kalır aile evinde mesela özel ihtiyaçlarını nasıl giderir
Bana göre mantığı yok... 🤔
Ben 14 yaşımdan beri ayrıyım ailemden 🤷♂️
O dusundugun eskiden de simdi bu tarz durumlar normal ve mantıklı.
Rahat para biriktirmek içindir ayrı kiraya çıksa hep masraf masraf para biriktiremez
Ayy fakir erkeklerrr
En fazla 21e kadar aile evinde kalınmalı
hele erkek için 32 kötü ya
Neden ki
Benim erkek arkadaşım atandı kendi şehrine 31 yaşındaydı öncesine kadar hep kendi kirada tekti. Ama şimdi ailesiyle kalıyor tabi görüşmüyoruz artık 4 ay oldu ayrılalı. Daha şimdiden ailesini bırakamayan adamdan olmaz
Abartma aile evi gibisi yok ailesini seven senide sever
Kiralar 30binden başlıyo bu adam ayda 90bin kazanması lazim ki anca gecinsin
Nereye gideceğim ben yemek ütü bulasik mı yıkayayım
Ben de aile evinde yaşıyorum.
Neden peki ayrı eve çıkmadın
Param yok.
Aile evi gibisi yok keşke bende yasasam
Yok ya insan özel alan ister
Konfor alanı ister
neden yasamasın
Bir insan aile hayatını sevemez mi?
ailesiyle birlikte olmak istediğinden
Gerek yoktur boşuna kira vs vermeye
Ayrı evi olmadığı içindir
Aman hayat insanların hayatı bende aile evindeyim
Nerde yasasın tek mi yasamalı
Sen sor diye düşünüyorum
bir çok nedeni vardır
Parasını toplayıp evlenmek icin
Eyvah öyle de sıkıntı
Aile evinde bir erkek para biriktiremez abi
Nasıl annesi babası çalışıyorsa eğer ve mühendisse?
Ben mühendis olucam aile evinde yaşıycam. Güldürme beni. İşçi halimle bile ailemle yaşamıyorum
Ev onun zaten dağa mi çıksın
Neden ayrı eve çıkmaz ki
Tamam da insan bir özel alan ister ya hani bir de artık 32 yaşına gelmiş
Birey olamadığı için
Eziktir
her şey olabilir
İkisi de olabilir
O kişi benn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?