Yıllarca çalıştığım para lojmanda vs kalıyor olmama rağmen hep eve gitti iyi maaşlar kazanmama rağmen ben iyiyken onların kötü olmasını istemediğim için hep destek oldum toplu tazminat paramı bile borç diyerek aldılar ve ödemediler şimdi nişanlıyım 10 ay sonra düğünüm var çeyiz almam gerekiyor birikimim yok maaşımla alırım diye planlarken beni yine borca sokuyorlar kirada oturdukları ev satılıyor ve bu evi almamı istiyorlar 10 senelik kredi ve ödemeler maaşımı bile geçiyor her ay destek olacaklarını söylüyorlar ödemelere (annem kardeşim ve abim) ama güven de vermiyor bu dedikleri açıkçası çalışma g. tü yok çünkü nişanlım ise düğünle ve evle ilgili büyük masrafları üstleniyor o da bana acıyor kıyamıyor ama ailem arsız gibi ondan bile kredi çekmesini istiyor o da düğün masrafları olduğu için veremedi borç para. Bizim planlarımızda evlenip araba almak ve sonrasında borca girip ev almak vardı ikimizin de maaşı iyi düzeylerde oturacağımız evi de ailesi zamanında yapmış zaten borçsuz evleneceğiz ama benim ailem yüzünden bu planlarımızın hepsi suya düşüyor nişanlım garibim de beni kıramıyor ne dersem o. Senelerdir aileme kızdığım şey kendi bataklıklarına beni de çekmeleri ama ailem diye bir kenara atıp kendi hayatımı yaşayamadım kendime harcama yapamadım hiç bir zaman. Şimdi ben evlenip ferah ve refah içinde yaşarken onların zor durumda yaşaması beni çok üzecek ama iyi durumda olmak için kendi çabaları yok düzenli bir işte çalışmak vs. Yardım etmezsem de kendimi bencil hissediyorum ne yapmam gerekiyor çok kararsızım sizce?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer