Tam iftar için masaya oturduk 10 dk falan vardı neyse kardeşim erkek kardeşim başladı yine laiklik şöyle böyle Osmanlı şeriat annemde ben de dedik ki sus hani dinlemek istemiyorum artışmak istemiyoruz yok abi dinlemiyor susmak bilmiyor hani ben susuyorum o yine susmuyor bir zaman sonra sabrı kalmıyor insanın neyse babam o arada işten geldi ezan okundu babam bu sefer beni de araya kattı yine mi tartışıyorlar olmaz olsaydılar şöyle böyle la sana yaptığının aynısını bana da yapıyor git diyorum gitmiyor sus diyorum susmuyor bi insan karşısındaki konuşmadığı halde nasıl 1 saat car car car konuşabilir afedersiniz ama kafam mikiliyor yani ne yapayım ne söyleyeyim hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz bu sefer annem de ben de beddua etmeye başlıyoruz sonra pişman oluyorsuz Allah'ım diyorum ettiğim hiçbir bedduayı kabul etme sonra babam geldi kavganın konusu zaten belliydi bir de orucu uykuya tutturuyorlar bu mu şöyle böyle konu şeriattı ya ondan kavga etmemizden dolayı çok Müslümansan neden uykuya tutturuyorsunuz diyor ya kardeşim hadi oğluna söyle tamam da ben ne alaka? Kimse de beni beğenmiyor aq kardeşime göre zaten biz Müslümanlığı doğru yaşamıyoruz şöyle böyle bir de babam o sinirle yuttuğum oruca laf etti sfblhjfsklj hayır çocuğa dedim ki senin inandığın din hoşgörü dini değil mi seni dinlemek istemiyorum sus dedim sen Müslümansın hoşgörü Müslüman olmayana falan dedi? O sinirle ben de tutmuyorum oruç falan inanmıyorum dedim Allah affetsin üstüme geliyorlar sonra hiçbir şey yapmamamı bekliyorlar ne yapacağım
Güncellemeler
4 ay
Güncell
Güncellemeler
4 ay
Günceell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler