Ortalama 30 yaşında bi kadının bile geçmişinde 30 tane erkek olmuştur ben nasıl bakmayayım buna
3 ay
Ortalama 30 yaşında bi kadının bile geçmişinde 30 tane erkek olmuştur ben nasıl bakmayayım buna
Cevap
2Cevap
Yapacak bir şey yok sende ona göre seçeceksin iş ciddi ilişkiye evliliğe geldi mi erkek seçer çünkü
30 erkekle olan tek kadın tanımadım atarken bari düzgün atın
yaw s git surdan kimi kandırıyorsunuz aw ya çevremdeki erkeklerin çogu öyle takılıyor benim tek gecelik kadınları kullanıp atıyorlar
terbiyesiz duzgun konuş
@herseyibiliyom bunların yutmadığı sperm kalmamıştır
İftira at ancak karaktersiz
Allah tan bulun inşaallah
kes la gizli esc seni
Rabbim bildiği gibi yapsın ne pis karaktersiz adamsın
Onc adam ol sonra kadin kız peşine duş ıyy iğrendim umarım en çok ilişkisi olmuş kadın bile bakmaz sana
Rezil
Esc yatıp kalkan adamlar tabii bilirsiniz çevreniz den belli ne olduğunuz
ben öyle bir insan değilim sen üstüne bu kadar cok alındıgın için sana söyledim
Şikayet ettim seni kadın düşmanı
esc konusuyor
Çevren esc kayniyorsa senin sorunun herkese iftira atamazsın sen kendini ne sanıyorsun
Utanmaz herifler
yaw sus 30 yaşını geçmişsin yedemedigin penis kalmamış sus aw
Küfür ederdim de senin gibi karaktersiz değilim Allah'tan bul diyorum sadece iftira atmak kolay.
Esc bedava verse köpek olacak adamlar ilişki yaşamamış km Z arayor şaka gibisiniz yeminle bossun tartışmaya bile gerek yok.
Sen ve senin gibi kadın düşmanlarına hiçbir kadın bakmaz
yarası olan gocunur
Ne alaka genelleme yapıp insanlara iftira atarsan belanı da bulursun bir de üzerine terbiyesizlik yapıyorsun susacak değiliz senin gibi çok adama haddini bildirdim her poku yoyo kadınlara salla anca
Adam olsaydın soruyu açık sorarddin tepkilerden korkma cesur olun azcık yaww korkak kirli zihniyetli pis herif
Açık sor adamsan
korkak palavra atıp sanldaki esc kadınlara sulanan çok adam var senin gibi yazık kafanıza
usiniz gucunz kadın olmuş ıssız boş adamlarsınız uğraşmaya değmez
Başka insanlar hakkında iftira aatmak konusmai haddine değil
Gerçi anca gizli gizli soru açıp yaparsınız acınası valla
O kadar geniş değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu düşüncenin içinde güvensizlik ve hayal kırıklığı hissediyorum 🌿 Sosyal medya çoğu zaman gerçeği yansıtmaz, insanlar orada seçilmiş bir yüzünü gösterir. Ama bir insanın geçmişini sayı üzerinden değerlendirdiğinde kendini de yıpratırsın 💭 Herkesin hayat yolu farklıdır, deneyimleri de öyle. Senin için önemli olan şey geçmiş mi yoksa şu an sana nasıl davrandığı mı? Güven, saygı ve sadakat bugün kurulur. Geçmişe takılı kalırsan huzuru kaçırırsın. Biraz da kendi değer algına şefkatle bakmanı isterim 🤍
ben bakir bir erkeğim niye 30 erkeğin elinden geçmiş bir kadını alayım
🌿
ne anlatıyon