41 yaşından sonra evlenmeden birlikte yaşamak mı, yoksa geleneklere uyup evlenmek mi?

41 yaşındayım hiç evlenmedim. Bu yaşlara gelince beyin format atıyor çok başka düşünmeye başlıyorsun, sadece kendin odaklı yaşamak istiyorsun. Yaşamdan ne kadar keyif alırsam o kadar kar gözüyle bakıyorum. Ailemle yaşamaktan çok sıkıldım ama tek de canım sıkılır biliyorum:) bazen iş hayatı öyle yoruyor ki yalnız kendimle kalmak istiyorum. Biri olursa hayatımda aynı evde yaşamak evlenmeden.. olabilir sanki çocuk istersek evlenebiliriz. Bi yanım da geleneklere uy , telinle duvağınla çık evinden diyor. Bu arada sadece 1 kişiyle oldum ömrü hayatımda:) başka olmadı tensel anlamda. Düşünün bu kadar kontrollü seçici dikkatli yaşarken birden ‘ bu benim hayatım ya ne istersem öyle olmalı kafasına girdim. Yani kafamda deli sorular. Hiç kimseyi takmıyorum kendi doğrularımla yaşıyorum bi falsın da yok😄 çalışan ilinde gücünde güzel kalmış, yaşından çook küçük görünen bir çıtırım hala🙈 şaka bir yana cidden karmakarışığım

iç sesim diyor ki ulan many. ak önce aday bul sonra düşünürsün 😄

41 yaşından sonra evlenmeden birlikte yaşamak mı, yoksa geleneklere uyup evlenmek mi?