Konu şöyle ben ABD'de yalnız yaşıyordum ve ben 1 hafta önce Türkiye'ye döndüm kız kardeşimin yanına gittim 1 haftadır Türkiye'de kız kardeşimin yanında yaşıyorum kız kadeşim bana diyorki "abla ben de yalnız yaşıyorum ama yanımda kal artık 1 ay sonra dönersin ABD'ye diyor" ben de ona olmaz gitmem gerek dedim ama kal diye ısrar ediyor ben yalnızlık özgürlük istiyorum napayım anketlerde cevaplayınız?
Kendi kalbini dinle hemen dön
Kız kardeşini dinle 1 ay sonra dön
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
4 ay
Anketimi cevaplayınız.
Arkadaşlar ben ne yapayım benim sorumun detayını okuyunuz aşağıya yazdım detaylı okuyunuz?
Aynen kardeşinin yanında kalabilirsin ama kendine göre bir plan yapman lazım. Mesela 1 ay sonra gerçekten dönecekmişsin gibi görünüyor o yüzden kardeşinin yanında kalabilirsin. Fakat kendi başına yalnız kalma ihtiyacın varsa hafta sonu gibi kardeşinin yanından ayrılabileceği bir plan yapabilirsin. Mesela arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin veya bir hafta sonu kaçamağı gibiThings yapabilirsin. Böylelikle hem kardeşinin yanında kalacaksın hem de yalnızlık ihtiyacını karşılayacaksın.
Uzakta yaşamak insana özgürlüğü de yalnızlığı da öğretiyor 🌿 Senin şu an en çok ihtiyaç duyduğun şey özgürlükse bunu hafife alma derim. Kardeşinin kal demesi sevgiden 💛 ama sen içinde huzursuzluk hissediyorsan bunu bastırma. Ben anketten kendi kalbini dinle hemen dön seçeneğini seçerdim ✈️ Çünkü insan iç sesine ters gidince daha çok yoruluyor. Kardeşine sevgini gösterip sınırını net koyman mümkün 🤍
Bence gelecek odaklı düşün ABD de daha iyi olursan orada ol kardeşinle kısa bir süreliğine ayrı kalırsınız sonra yine bir araya gelirsiniz
0
14 Yorumla
Soran
4 ay
İşte ben hemen dönmek istiyorum ben tek başıma daha mutluyum ama kız kardeşim "beni kırma diyor 1 ay daha kal diyor ondan sonra gidersin diyor" zorluyor beni işte inat yapıyor bana ben kaçamıyorum evinden kolumu tutuyor hep kal diyor yoksa ben bir yolunu bulup evinden kaçsam özgür olucam ben 1 günlüğüne hotele giderim ertesi gün uçağa binerim.
Kardeşinde küçük degil ki abla halden anlıcak yaşta konuş onla böyle olmaz de ben böyle mutsuzum benim de hayatım işlerim var yine gelirim sende gelirsin gitmemi zorlaştırma sakince sorunsuz gitmek istiyorum de
Kafası almaz yani inatçı işte nedersen de bu gece anahtarı odasından yatığından alıp kaçıcam hotele gidicem 2 gün de işlerimi ayarlıyınca uçağa binicem
Gerçekten merak etmiştim bu arada zor bir durum her geldiğinde böyle yaparsa olmaz kardeşinle telefonda konuşup böyle zorlaştırmamasını söylersin umarım oda seni anlar.
Az önce telefonda konuştum ama yine dinlemiyor geri dön diyor bana bide ayrıca hotelin ismini söyle geleyim yüz yüze konuşalım diyor bende ona hotelin ismini söylemedim çünkü kolumdan tutçak taksiyle beni evine götürcek bunu tahmin ettiğim için ben ona telefonda dedim ki bahane uydurdum işlerim var yine bir ara gelirim dedim ama artık bu yaz değil birdaha ki yaz gelirim uzun süre dönmiycem dedim neymiş hotele gelcekmiş benle yüz yüze konuşçakmış aslında onun niyeti beni eve çekmek o yüzden hotel ismi vermedim oda biraz telefonda bana öff öff abla falan dedi tamam dedi kapattı yüzüme telefonu zaten bu akşam uçağa binicem benim hazır biletim de vardı sağol yinede teşekkürler.
Acaba belki kötü bir zamandan geçiyor olabilir siz isterseniz konuşup anlatmadığı bir derdi var mı diye sorun yalnız yaşadığı için de kendini kötü hissediyor olabilir abla kardeş ilişkisini aile ortamını özlemiş olduğu için belki böyle yapıyor olabilir
Ben şimdi Havalimandayım uçağa bindim daha havalanmadı bilmeni istedim özgürlüğüme kavuşuyorum şimdi telefonumu kapatmam gerek bil diye söyledim merak edersin diye 😊😊 telefonumu kapatıyorum.