Tecavuze ugradim :(( ?

2 gun once tecavuze ugradim. olayi anlatmak istemiyorum. anlayisla karsilarsiniz biliyorum. sadece annem biliyo. Cunku eve aglayarak ve ustum paramparca olarak geldigimde o evdeydi ve anlattim. babama soylemek istemiyorum duyarsa beni öldürür :(( polise sikayet etsem babam mutlaka duyar. kendimi olduremem bunun gunahi affolunmaz :( hamile kalmaktan korkuyorum napicam bilmiyorum. hayatim bitti sanki :( tesetturluydum ve bu da nihat doganin sacmaligini kanitliyo bir kere daha. yani mini etekle alakali degil nihat ! Ulkemizin heryerinde kadinlar taciz ediliyor. ve bunun sebebi sadece kendine sahio cikamayanlar.:(( bana yardimci olun nolur napiyim ben. hamile kalmamak icin yapabilecegim bisey var mi. hamileysem eger cocugu alduramam. onun bir gunahi yok sonucta ben katil degilim. ama kalmamak icin yapabilecegim ne varsa siyleyin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Inanmayanlara tesekkur ederim gercekten ne durumda ne dusunuyorsunuz. insan yardimci olur. babam dogulu ve ona gore kimin yaptigi onemli degil. onemli olan giden namustur. sık kafaya gitsin. kural bu kadar basit. ama herkes ayni degil tabi. yardimci olanlardan allah razi olsun. insallah digerlerinin kardesi kendisi falan yasamaz boyle bisey
Tecavuze ugradim :(( ?