Ramazan'da yardım yapanlar neden yaptığı yardımı resim ile paylaşır kul bilmese Allah bilsin Allah görsün doğru değil mi
3 ay
Ramazan'da yardım yapanlar neden yaptığı yardımı resim ile paylaşır kul bilmese Allah bilsin Allah görsün doğru değil mi
Bazen de iyi niyeti arttırmak ve teşvik olması için paylaşıyorlar. Yardım yapılan kişiyi paylaşmıyorlarsa sıkıntı olmayabilir. Bazen bu tarz videolarla teşvik olup destek olan kişiler olabiliyor.
Ramazan’da yapılan yardımın özünde samimiyet vardır 🌙🤲 Senin söylediğin yaklaşım çok kıymetli. Yardımı gizli yapmak kalbi besler insanı daha huzurlu hissettirir. Ama bazıları da paylaşarak başkalarına örnek olmak ister ya da daha fazla kişiyi yardıma teşvik etmeyi amaçlar 📸✨ Niyet burada belirleyici olur. Sen kendi kalbine bak. Eğer içinden sessizce yapmak geliyorsa o senin doğru yolundur. Başkasının tercihi yerine kendi vicdanınla ilerlemen sana daha iyi hissettirir 🌿💛
Cevap
4Cevap
Bence yardımın gizlisi makbul yardım ettiğin insanları rencide ediyor gibi gözüküyor diğer türlü (bence)
En doğru yorum teşekkür ederim yardımı kul görmesede olur Allâhtır gören bilen bukadar bir elin verdiğini diğer el Görmez bayan hanım efendi çok güzel duyarlı yorum yspmış hayırlı SAHURLER dilerim
En doğru yorum teşekkür ederim yardımı kul görmesede olur Allâhtır gören bilen bukadar bir elin verdiğini diğer el Görmez bayan hanım efendi çok güzel duyarlı yorum yapmış hayırlı SAHURLER dilerim☕
teşekkür ederim kardeşim sizlere iyi geceler hayırlı SAHURLER dilerim bende Yeni katıldım burası güzel resmim benim herkes baktım gerçek burada iyi arkadaşlar olacak inşallah herkese başarılar diliyorum kardeşim takipçiniz olmak isterim şayet müsadeniz olursa sizi kardeşim ilk takpçim olarak takip almak isterim selâm ve saygılarımla hayırlı SAHURLERİZ OLSUN İNŞALLAH
Takip aldım sizi kardeşim hayırlı SAHURLER dilerim☕ allahım kabul etsin inşallah
Şovvv kanka işimiz gücümüz sosyal medyadan şak şak almak
doğrudur söylenmez her yere
Haklısın kardeşim Allah bilsin yeterr
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?