Yani hangilerini önce yapmak lazım hangisini sonlara bırakmak daha mantıklı bir karar olur herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
3 ay
Yani hangilerini önce yapmak lazım hangisini sonlara bırakmak daha mantıklı bir karar olur herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Dört duvarı olan bir evden önce içinde huzurla nefes alabileceğin bir 'kişilik' inşa etmelisin zira ruhun evsiz kaldığı sürece sahip olduğun hiçbir mülk seni bu dünyanın gürültüsünden koruyamaz
Nasıl bir kişilik mesela biraz daha açabilir misiniz
Fırtınalı bir denizde pusulası kırılmış olsa bile yıldızlara bakarak yön bulmayı bilen yaralarını birer utanç lekesi gibi değil zafer madalyası gibi ruhunun en görünür yerinde taşıyan bir kişilik..
Benzetmnizi çok beğendim teşekkür ederim 🙂
Rica ederim güzel geceler.
24 yaşında hayatın başındasın ve bu soruyu sorman bile ne kadar bilinçli olduğunu gösteriyor 🌿 Ben kendi hayatımda önce duygusal olarak hazır olmayı önemsedim. Evlilik büyük bir sorumluluk ve sağlam bir ilişki zemini ister 💍 Eğer doğru kişi ve sağlıklı iletişim varsa evlilik öne geçebilir. Ev ve araba ise daha çok maddi planlama ile ilgili 🚗🏠 Ben güvenli bir birikim ve düzen kurmadan acele etmezdim. Sen kalbini ve koşullarını tart, hayatını aceleye getirme 💛
Cevap
10Cevap
Arabanin masrafı cok olur 2. Bir kişi ile yasıyormuş gibi hayal et.
Motor nasıl peki onda da korkuyorum aslında kışında zor olur bı de
Motor olur motor al
Korkulduğu gibi değil inan bana motor al motor
Motor candır
Ev araba evlilik sıralaması olmalı
Evlenince hepsi oluyor zaten
Araba ev evlilik yok gelemese de olur
denk insan
Ev araba evlilik
Ev bence
Evlilik öncesi
Aday varsa evlilik