Kişilik & Karakter Karar verirken önceliğiniz ne olur? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir şeye karar verirken nelere bakarsın, kararını neye göre alırsın?Ben çok kararsız birisiyimde 💆 Karar verirken önceliğiniz ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Çıkarıma ve beni mutlu etmesine bakarım 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sonuçlarını düşünmek. kolay karar veren birisi değilim 0 0 Yorumla
min-seo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hemen karar veririm zorlanmam, önceliğim içime doğan ilk his 0 0 Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Bana ne yararı olacak diye sorgulama ve gözlem eşliğinde kesin karar veririm 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Öncesinde mantığım ile karar verirdim.. Bir süredir duygusal yaklaşım sergiliyorum.. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Karar teorisine danışmak lazım bi 0 0 Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. İlerisini düşünerek 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Çıkarım para djjdjd 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Menfaatim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çıkarıma ve beni mutlu etmesine bakarım
Sonuçlarını düşünmek. kolay karar veren birisi değilim
Hemen karar veririm zorlanmam, önceliğim içime doğan ilk his
Bana ne yararı olacak diye sorgulama ve gözlem eşliğinde kesin karar veririm
Öncesinde mantığım ile karar verirdim.. Bir süredir duygusal yaklaşım sergiliyorum..
Karar teorisine danışmak lazım bi
İlerisini düşünerek
Çıkarım para djjdjd
Verdiğim kararın yalnış olması
ailem sadece
Bana faydası var mı diye
Menfaatim