Ne yapacağımı bilememek?

Öğretmenim. Eşim 3 harfli marketlerde müdür yardımcısı. Ben nişanlıyken doğu görevi için Urfa'daydım. Bu sürede eşim markete gelen firmacı kızlarla benim bilmediğim bir Instagram'da yılışık şekilde konuşmuş. Evlendiğinde de bu Instagram'ı kapatmamış. Orada da önceden yılışık konuştuğu 2 kızla günlük hayattan konuşmuşlar. Ben bunu evliliğimin ilk yılında telefonunda buldum. Baba evine döndüm. Sonra ben artık düzeldim. Kesinlikle bunlar olmayacak dedi. Barıştık. Doğu görevimden dolayı Urfa'da yaşıyorduk. Doğu görevim bitince İstanbul'a ailelerimizin yanına geldik. İstanbul'a geldikten 1 yıl sonra eşim başka bir şubeye müdür yardımcısı olarak gitti. Aradan 1 ay geçti. Eski şubesinde evli, eşimden 9 yaş büyük bir kadının eşimi ayda 5 kez aradığını gördüm. Eşim şube değiştirince hiçbir iş ilişkileri kalmamıştı. Eşime sorunca kendisi poğaçaya baktığı için çok boş zamanı vardı. Bu yüzden orada çalışırken işle ilgili dedikodu yapıyorduk. 1. aramada hayırlı olsun diye, 2. aramada annem ameliyat olacak diye bana geçmiş olsun demek için aradı. 3. de annem ameliyat olunca yine geçmiş olsuna aradı. Ayrıca bu 3 aramada yine iş ile ilgili dedikodu yapıyorduk. 4. de siz çok iyi bir müdür yardımcısıydınız. Bu yeni müdür yrd. iyi değil. Sizin geri gelmenizi istiyoruz diye övmüş. Eşim de işi övülünce hoşuna gitmiş. 5. aramayı da açmış beni daha övecek mi diye. Sonra bu kadar arama sıkıntılı. Eşim görürse sıkıntı yapar diye düşünüp bana evde bir anda Ayşe'nin selamı var dedi. Ben de Ayşe'yi nerede gördün de selam söyledi deyince telefonunu elime alıp 5 aramayı gördüm. Ben bu olaydan sonra dağıldım. Çocuğum da yok. Yine nişan zamanı gibi kızların peşinde mi diye düşünmeye başladım. Boşanmayı düşünmeye başladım. Allah rızası için şu mübarek günde fikrinizi yazın. Ama lütfen gerçek fikriniz olsun. Evliliği bitirmiyim diye düşünmeyip benim hayatım için konuşun.
Ne yapacağımı bilememek?