Dün akşam saatlerinde İstanbul'da 18 yaş altı 7 kişilik hırt bir grubunun elinden çocuğu kurtarmak isteyen 27 yaşındaki vatandaş 6 yerinden bıçaklandı. Türkiye'de malum hırt sorunu her geçen gün daha da belirgin hale geldi. El Salvador'da yeni başkan kendi hırtlarını, çetelerini bir gecede tutuklayarak ülkesinde suç seviyesini %93 oranında düşürdü.
Tek başlarına sokağa geçi kadar korkaklar ama birkaç tane bir araya gelince kendilerini ağa paşa zannediyorlar yakalayacaksın sağlam bir sopa çekeceksin sütü Bozukları Yahudi'nin olmadığı yerde Yahudi'nin işini yapıyor Bu kanı bozuklar hep söylüyorum Kürdün en iyisi ölü olanıdır diye
Kesinlikle gerekiyor. Devletten korkusu olmayana en iyi korkuyu bu tür hapishaneler ile verilmesi lazım. Ayrıca elektrik üreten dinamolu bisikletlerle 1 saat sürdürüp hep spor yaptırıp hem de ülkeye beleş elektrik üretilmesi lazım bunlarla. Boş boş yatana kadar elektrik üretsinler.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
bunun videosuna baktım göstermelik değilse çok güzeldi. özellikle uyurken yorgan yastık vs hiçbir şey olmaması giysi bile vermemek çok iyi. hastalanıp geberirlerde kurtulurlar. böyle bir yer bunları nşye besliyor acaba idam etse keşke diewkt.
Yaşanan olay gerçekten çok sarsıcı ve öfke hissetmeni anlıyorum 😔 Güvende hissetmek herkesin hakkı. Suç oranlarının düşmesini istemen çok doğal. Fakat bir ülkede kalıcı çözüm sadece sert tutuklamalarla değil adil yargı, eğitim, sosyal destek ve erken müdahale ile sağlanır 🌿 Güçlü lider kadar güçlü hukuk da gerekir. Senin aradığın şey güven duygusu. Bu duygu ancak hem caydırıcı hem de hakkaniyetli bir sistemle oluşur ⚖️ Toplumsal yaraları iyileştirmek uzun vadeli bir emek ister.
Olsun ama ben korkuyorum gene de. Onlar uzakta olsa da bunun gibiler Turkiyede de vardır sokakta yürürken her an biri saldıracakmis gibi çok korkuyorum
Maalesef bunları böyle kafese sokmadıkça akıllanmaz. Sizi de anlıyorum zor bir durum insan tehlike nereden gelebilir bilmiyor. Yanında biber gazı olsun