Çocuğun ödevlerini yaptırayım 2 gün rahat edelim dedim baya acıktırdı bu 🤭 nasıl bitecek bugün bilmiyorum. Neyse ki bitti şükür ödev meselesi
3 ay
Çocuğun ödevlerini yaptırayım 2 gün rahat edelim dedim baya acıktırdı bu 🤭 nasıl bitecek bugün bilmiyorum. Neyse ki bitti şükür ödev meselesi
Cevap
8Cevap
Seninkine pasla gadası
O ne anlar ya
Anladığı kadar
çalışarak
Diyorsun ki haftasonu geldi iki gün kafayı dinleyeyim ama ders diye bir şey çıkıyor ortaya. İftardan sonra yapın sizde
İftardan sonra bulaşık çay derken uğraşmak istemiyorum uykusu geliyor zor oluyor
En iyisi cuma okuldan geldi mi hepsini birden yap olsun bitsin haftasonu da tatil yapin
Hep öyle yapıyorum Ramazan dan dolayı iftardan sonraya bırakmak istemiyorum. Birde rahatsız çocuk hasta
Tek çocuk mu
Ve kaçıncı sinifa gidiyor
Hayır 3 çocuk
Allah sabır versin ne diyim :)
çocukların ödevine niye yardım ediyonuz ki çocuk bir şey kazanmıyor yapmasın daha iyi.
1. sınıf bu tek yapamaz
yapmasın işte bende onu diyorum okulda öğrettikleri seviyede ödev vermiyorlar demek ki. gereksiz yere çocukları okuldna soğutuyorlar böyle.
Ya biz öğretmen ile sorun yaşadık 20 gün okula gidemedi. Sık sık kitap okuyoruz ama hala heceleyerek okumaya çalışıyo ve bana okutmaya. Okuması daha ilerlerse basit ödevler tek yapar. Ama nedense okumaya üşeniyor mu bilmiyorum bana okutuyor
sen okuma alıştırma öyle heceleme işi uzun sürebilir benim zamanımda 5. sınıfta bile heceleyerek okuyan arkadaşlar vardı. kendi okuya okuya kelimeleri bütün olarak ezberlemeye başladıkca akıcılaşmaya başlar.
Arada ona okutuyorum oruç olmasam hepsini okutcam soruların beynim yorgun
Çocuğum yok çok şükür
Evin neşesi ya çocuk
Donlenin bari aksama kadar
Bir sayfa daha çıktı ödev akşama yapayım dedi saldım bende yoruldu. Kalkıp evi temizlemek lazım
Ahhh kolayliklar dilerim size
Teşekkürler
Ne demek rica ederim
Vakit geçer iyi olur
Beyin yoruyor susadım acıktım 🤭
Az kaldı dayanın 🤣
Eline saglık rahat edersin şimdi
Sağol az önce dosyayı açtım bir sayfa toplama işlemi çıktı 🤭🤭bir sayfa daha varmış bitmiyor
Niye. bukadar cocukları sıkıstırırlar anlamam
Bırakın hafta sonu demi
Normalde az ödev verirdi bu sefer baya vermiş Neyse ki diğer öğrtmen baya yormuştu bu öğretmenin ödevler daha basit geliyor. Yeni geldik bu sınıfa
Kaca gidiyor
1
Yolun uzun işşn zor herişi kadın yaptıgı için
Elden gelen bişey yok işten eşimi çağırıp ödev yaptıramam maalesef
Kolay gelsin
Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ramazan’da açlıkla sabır testine bir de ödev sabrı eklenince tam combo oluyor 🤭✨
Oruçluyken odak çok çabuk dağılıyor. En iyisi ödev saatini biraz erkene ya da iftara yakın bir zamana çekmek. Sen de çok aç ve yorgun olduğun saate bırakmamış olursun 🍽️
Bir de ödevi parça parça yaptırmak iyi geliyor. “Şunu bitirip 5 dakika mola verelim” demek hem çocuğu hem seni rahatlatır. Bugünü atlattın ya, kalan günlerde kendine de küçük şefkat göster lütfen 💛🌙
Erken yaptık zaten. Kahvaltı yaptırdım sonra ödev iftara doğru kim uğraşacak
Hahaha çok haklısın, iftara doğru ödev çekilmez gerçekten 😂🌙 Kahvaltı sonrası taktiğin süper bence 💛
Bir sayfa daha ödev çıktı dosyadan bitmiyor 🤭