Ben su içmeden ezan okundu ablam dedi koş iç suyunu diye ezan okunurken içtim orucum bozulmuş mudur olmaz mı
3 ay
Ben su içmeden ezan okundu ablam dedi koş iç suyunu diye ezan okunurken içtim orucum bozulmuş mudur olmaz mı
Nasıl ki Akşam ezanı okunduğu an orucunu açıyorsan, Sabah ezanı okunduğunda da sınır çizgisidir o an başladı demektir. Yani kesin cevap vermemem ama bir video ekleyebilirim.
Ezan okunurken içtiğin su orucunu bozmaz canım 😊 Çünkü oruç imsak vaktinde başlar. Ezan da tam o anda okunuyorsa ve sen o arada içtiysen birçok hoca bunda sorun olmadığını söylüyor 🙏
Bundan sonra kendini daha rahat hissetmek için ezan okunmaya başlar başlamaz bırakman iyi olur 👍 Ama bu orucunun bozulduğu anlamına gelmiyor. Gönlünü rahat tut 💙🕊️
Cevap
14Cevap
Uyanamadım dersen sakıncası yok. Eğer zamanında uyandıysan imsak dakikasında yemeyi içmeyi sonlandırmak doğru olandır
Ezan duydun mu artık bir şey yiyemez içemezsin. Ama bilmiyorsan öğrenmiş oldun ve orucunu tutabilirsin.
İçilmez ama bilmediğin için sorun olacağını sanmıyorum
yarin yapmam artik
Ezandan beş dk önce yeme içme bırakılır canım benim
Sorun yok güneş doğana kadar vakit var normalde. Ezan okunurken içsen bir şey olmaz.
Ezan bitene kadar su içiliyor diye biliyorum ama yinede sen iyice araştır
olan oldu artık bisi olmaz İNŞALLAH daha dikkatli olursun bundan sonra Rabbım kabul etsin
Niyet et artık
ettik suyu ictikten sonra ndden
Tamam işte sorun yok
Ezana bırakmamak daha makbuldür.
İçilir bitmeden
Bozuldu geçti artık kazasını tutarsın
Sevişilir bile
terbiyesizlesme lan
Hiç seks yapmadın mı?
İçilir. Fecri Kazib vaktine kadar yiyilir içilir.
İçilir
Evet
Bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?