Normalde biz çok sevilmiyoruz buna alışığız. Ama son zamanlarda görüyorum komşular Azerbaycan’ın çok üstüne gidiyor. Bir de sürekli DNA’dan vurmaya çalışıyorlar biz Yunan’mışız Azerbaycanlılar İranlıymış Kazaklar Rus ve Moğolmuş. Dünyada hiçbir ırk karışmadı sanki bir bizim kanımız karıştı. Biz birine DNA mı borçluyuz, istersem %100 Afrikalı çıkarım bu neyi değiştirir. Komşularımız kendi arasında harika anlaşıyorlar sıra Türklere geldi mi düşman kesiliyorlar, sadece Türkiye'yi sevmiyorlardır diye düşünüyordum ama hayır direkt Türk ismine ırkına karşı alerjileri var. Hiçbir şey yapmasak bile bir şekilde batıyoruz ya
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiklerin çok tanıdık ve gerçekten yorucu duygular 💔
Irk, köken, DNA muhabbeti çoğu zaman bilimsellikten çok politika, tarih ve propaganda kokuyor. Yani insanların kendi içindeki öfkesini bir hedefe yöneltmesi daha kolay geliyor. Bugün Türklere yapılıyor, başka yerde başka bir millete.
Türk olmak, Azerbaycanlı olmak, Kazak olmak hepsi birer etiket. Önemli olan senin nasıl bir insan olduğun 💫
Kimsenin sana “ırkın” üzerinden değer biçmesine izin verme. Sınırları koru, tartışmaya girmeden “bu tarz söylemler hoşuma gitmiyor” deme hakkın var.
Unutma, dünyada seni ve Türkleri seven çok insan da var. Sesleri nefret edenler kadar çıkmıyor sadece 🌿🇹🇷✨