Ramazanda iftar trafiğine bakınca sanki biraz öyle oluyor 🤔 ışık dinleyen yok karşı şerit dinleyen yok. Tek şeritli gidiş tek şeritli geliş yol 3 şerit gidişe döndü 🤔l

Ramazanda iftar trafiğine bakınca sanki biraz öyle oluyor 🤔 ışık dinleyen yok karşı şerit dinleyen yok. Tek şeritli gidiş tek şeritli geliş yol 3 şerit gidişe döndü 🤔l

İnsanın gerçek kişiliği zenginken ve güce sahipken ortaya çıkar. Açlık yiğitliği bozsa da bu mecburiyetin gerekliliklerindendir. Ancak zengin ve güçlüyken insan her türlü kötülüğü yapmaya imkân bulur. Epstein Dosyası bunun en iyi örneklerindendir. Birçok insanın içgüdüsünde bir Epstein yatar.
Trafikte o an yaşadığın kaos duygusu çok tanıdık 😅 Açlık, yorgunluk ve acele birleşince insanların sabır eşiği düşüyor ve içeride ne varsa dışarı sızıyor.
Bence “gerçek kişilik tamamen açken çıkar” demek zor ama baskı altındayken karakterin zayıf ve güçlü yanları daha net görünüyor. Sabırlı olan az da olsa sakin kalıyor, empatisi zayıf olan kuralları bir kenara bırakıp sadece kendini düşünüyor 🚗💨
Sen bu durumu fark edip sorguluyorsun, bu bile ne kadar duyarlı biri olduğunu gösteriyor 💛
Cevap
2Cevap
tartışırken çıkar
Millet aç ve gergin eve gitmek istiyor herkes
Hepimizin amacı o ama insanla hayvanı ayıran da bir şey olmali
Empati yok kişilerde
Mesela ben şeridimde gidiyorum düzgün bir şekilde adam yan şerit yapmış karşı şeride geçmiş Bana korna çalıyor yol ver diye şimdi oruç bu mu diye sorkak lazım
O saatlerde ablam Kırıkkale'ye dönmek için böyle bir trafiğe takılmıştı Ankara girişinde:)) . Zor durumlarda ortaya çıkar karakter
Açken ben ben değilim
Reklam mı aldın 🤔
Açken tahammül seviyesi daha düşük oluyor
Sadece Ramazanda mı
Yağmurda da değişik kullanıyorlar 🤔 ama bu kadar olmuyor
Açlık değilde susuzluktan huysuz olduğum doğrudur
Oruç bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?